Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Mar 2023

Welke Envoy is geschikt voor mij?


Welke externe harde schijf is geschikt voor mij? Oké, dus je hebt een groot videoproject op tafel liggen. Je controleert de beschikbare ruimte op de interne opslag van je laptop en realiseert je dat je een beslissing moet nemen over welke thuisfilms je moet verwijderen zodat je aan dit project kunt werken. Herkenbaar? Ik kan me erin vinden. (Sterker nog, ik denk dat er een paar van die videobestanden zijn die ik heb verwijderd en die ik nu graag terug zou willen hebben!) Laten we een betere keuze maken en een externe opslagoplossing kiezen die de snelheid van je interne schijf bijhoudt en ook je gegevens veilig bewaart.

Spinning Disks, SSD en NVMe

Je hebt waarschijnlijk wel eens een externe harde schijf opgepakt terwijl hij aan stond en die gekke, bijna magnetische sensatie gevoeld terwijl je hem binnenin voelde draaien. Dat is een spinning disk. Ze zijn betaalbaar, maar gevoelig voor fysieke schade en het duurt eeuwen om grote bestanden naar ze te kopiëren. Daarom zijn er SSD's, of solid-state drives. SSD's hebben geen bewegende onderdelen, dus ze zijn veel veerkrachtiger bij incidentele schokken (maar pas toch op!). Ze zijn ook veel sneller om naar te kopiëren, tot wel 20 keer sneller! En het is de NVMe-interface op een Envoy Pro SSD die zorgt voor zo'n snelle schrijfsnelheid. OWC's belangrijkste lijn van externe SSD's is de Envoy Pro-reeks. Maar welke harde schijf is geschikt voor jou?

 

Envoy Pro Elektron

Creatieve metgezel

Als eerste op de lijst staat de kleine Envoy Pro Elektron. Deze mini-opslag wordt geleverd in standaard capaciteiten van 240GB - 2TB, (€109-€389). Dat is genoeg ruimte voor al je gegevens voor je grote shoot. Het is ook snel. De Envoy Pro Elektron kan schrijven tot 1011MB/s, waardoor spinning disks ver achterblijven.

 

Envoy Express

Geweldig draagbaar

De tweede topper is de Envoy Express. In deze matzwarte behuizing kan je je eigen 2280 M.2 NVMe SSD plaatsen. Haal gigantische snelheiden tot wel 1553MB/s met deze draagbare Thunderbolt 3 behuizing van OWC. De Envoy Express is ook gemakkelijk aan je Mac te bevestigen met behulp van de meegeleverde plastic mount. Deze plak je op de Mac en schuif de Envoy Express erin. Super makkelijk, super draagbaar!

Envoy Pro FX

Maximale prestaties

Als je op zoek bent naar de snelste (2800 MB/s) en meest compatibele schijf die je kunt vinden, zoek dan niet verder dan de Envoy Pro FX. Met groottes van 240GB - 2TB (€229-€549), heb je genoeg ruimte voor je projecten en meer. De Envoy Pro FX bevat een Thunderbolt 3-kabel.  Je kunt extra USB-C-kabels kiezen om bij je exacte setup te passen. Als je de beste prestaties nodig hebt en tussen computers, besturingssystemen en apparaten wilt wisselen, kun je niet fout gaan met de OWC Envoy Pro FX. 


Conclusie

Of je nu een creatieve metgezel, een robuuste opslagoplossing of maximale flexibiliteit nodig hebt, je kunt een Envoy Pro vinden die bij jou past. Als je alleen Thunderbolt 3-snelheid nodig hebt, en voor iets minder geld, kan je kiezen voor de Envoy Express die je kunt voorzien van een eigen M.2 NVMe SSD. Ben je vaak op stoffige sets te vinden? Kies dan voor de Envoy Pro Elektron, want die kan daar geweldig mee omgaan en lekker klein en past zo in je broekzak. Ben je vaak op die voor hardware zware locaties te vinden en heb je daarbij de maximale prestaties nodig, kies dan voor de powerhouse; de Envoy Pro FX - hét mobiele werkpaard voor alle situaties.