Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
14 Apr 2023

10 verrassende dingen die je kunt bijhouden met Apple AirTags


Apple AirTags zijn kleine en handige apparaten die zijn ontworpen om mensen te helpen hun spullen in de gaten te houden. Ze kunnen aan verschillende items worden bevestigd en worden gevolgd met behulp van de Find My app van Apple.

Hoewel de meeste mensen AirTags gebruiken om eenvoudige dingen zoals hun huissleutels bij te houden, kunnen ze voor veel meer doeleinden worden gebruikt. Hier zijn 10 verrassende dingen die je kunt bijhouden met Apple AirTags:

  1. Afstandsbedieningen: Bevestig een AirTag aan je afstandsbediening zodat je deze snel kunt terugvinden als deze zoekraakt.
  2. Portemonnees: Plaats een AirTag in je portemonnee zodat je deze kunt terugvinden als je deze kwijtraakt.
  3. Cadeaus: Verstop een AirTag in een cadeau zodat je de locatie ervan kunt achterhalen wanneer je klaar bent voor de grote onthulling.
  4. Huisdieren: Bevestig een AirTag aan de halsband van je huisdier om ze te kunnen volgen als ze verdwalen.
  5. Fietsen: Plaats een AirTag op een onopvallende plek op je fiets zodat je deze kunt terugvinden als deze wordt gestolen.
  6. Auto's: Verberg een AirTag in je auto zodat je deze snel kunt terugvinden als je niet meer weet waar je hem hebt geparkeerd.
  7. Muziekinstrumenten en gereedschap: Plaats een AirTag in je muziekinstrument of gereedschapskist zodat je deze kunt vinden als deze zoekraakt.
  8. Bagage: Bevestig een AirTag aan je bagage zodat je deze kunt volgen en snel kunt terugvinden op de luchthaven.
  9. Kinderen: Gebruik een AirTag om je kinderen te volgen door deze bijvoorbeeld aan hun rugzak of armband te bevestigen.
  10. Speelgoed van kinderen: Bevestig een AirTag aan het favoriete speelgoed van je kind zodat je het snel kunt terugvinden als het kwijtraakt.

Let op: bij het gebruik van AirTags is het belangrijk om rekening te houden met de privacy van anderen en lokale wetten en regels te volgen. Zorg ervoor dat je toestemming hebt van de eigenaar voordat je een AirTag aan hun eigendommen bevestigt en informeer anderen dat je een AirTag gebruikt om ze te volgen.

De Apple AirTag's zijn beschikbaar per stuk, of per vier stuks. Bestel nu!