Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
25 May 2023

OWC Express 4M2, het draagbare werkpaard

Als alleen het aller snelste goed genoeg is, heb je supersnelle NVMe opslag nodig. Voorzien van krachtige Thunderbolt 3 technologie en leverbaar met veelzijdige RAID software; de OWC Express 4M2. In deze blog lees je alles over deze krachtige externe harde schijf en waarom hij de perfecte aanvulling is op jouw Mac.

Ontwerp en specificaties

De OWC Express 4M2 heeft een stijlvol ontwerp met een lichtgewicht en compact formaat. Hij is speciaal ontworpen voor Mac-eigenaren die behoefte hebben aan extra opslagruimte. Met zijn vier M.2 NVMe SSD-slots en Thunderbolt 3-poorten kan de 4M2 opslagcapaciteit bieden tot 32TB en ongeëvenaarde snelheden tot wel 2800MB/s. Ook is de OWC Express 4M2 volledige backwards compatible. Maak gebruik van Thunderbolt 2 connectiviteit door de Express 4M2 via een Thunderbolt 3 naar Thunderbolt 2 adapter aan te sluiten op een Mac met Thunderbolt 2. 

Installatie en gebruik

De OWC Express 4M2 is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het handige LED-display toont de status van de harde schijf en het proces van gegevensoverdracht. Plaats tot 4 NVMe M.2 SSD's, zoals de OWC Aura P12 SSD's, voor een totale opslagcapaciteit tot wel 32TB. De optionele SoftRAID software maakt het helemaal makkelijk om de 4M2 in gebruik te nemen. Stel het RAID volume op het niveau aan dat het beste bij je wensen past en werk extra veilig, snel of een combinatie van de twee! Sluit hem ten slotte eenvoudigweg aan op je Mac via de Thunderbolt 3-poort en je bent klaar om te gaan.

Prestaties en betrouwbaarheid

Met leessnelheden tot 2800MB/s en schrijfsnelheden tot 2450MB/s kun je genieten van ultrasnelle prestaties bij het verplaatsen van grote bestanden of het werken met zware software. Dankzij het robuuste aluminium ontwerp is de OWC Express 4M2 zeer betrouwbaar en duurzaam, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen. Ook kun je met SoftRAID RAID-niveaus instellen, zoals RAID 5, die extra veiligheid bieden mocht er onverhoopt toch een schijf stuk gaan. 

Conclusie

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare externe harde schijf die perfect past bij jouw Mac, dan is de OWC Express 4M2 de juiste keuze. Met zijn snelle prestaties, eenvoudige installatie en duurzaamheid is hij een must-have voor elke Mac-gebruiker die behoefte heeft aan extra opslagruimte.

Waar wacht je nog op? Schaf vandaag nog de OWC Express 4M2 aan en maak je Mac nog krachtiger dan ooit tevoren!