Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
17 May 2023

OWC AUX voedingskabels; voeding voor je PCIe-slots

OWC AUX-voedingskabels zijn er om uw PCIe-slots van stroom te voorzien. De Mac Pro van 2019 was een verfrissende verandering van Apple, waarbij functionaliteit niet opgeofferd werd voor vorm. Maar daarbij kwam de noodzaak voor AUX-kabels die niet bij de machine geleverd werden. Geen zorgen, OWC is er om te helpen.

De Mac Pro is weer "Pro"

De Mac Pro is weer een "Pro"-machine met acht ingeschakelde PCIe-connecties op het moederbord. Deze hoge-snelheidsverbindingen op het moederbord maken het mogelijk dat Mac Pro talloze externe apparaten ondersteunt die aanpasbaar zijn naar elke workflow.Welkom in de wereld van uitbreiding door interne PCIe-slots. Grafische kaarten? Check. Razendsnelle NVMe-opslag? Check. Audio- en videocapture-kaarten? Zeker weten.

Het enige wat miste waren voedingskabels. De Mac Pro heeft interne connectoren om hulpstroom te leveren aan uw PCIe-apparaten. Echter, de benodigde kabels hiervoor zaten niet bij de machine. Niet alle kaarten hebben echter hulpstroom nodig omdat elk PCIe-slot direct 75W levert. Daarom wordt de Accelsior 4M2 volledig gevoed door het PCIe-slot zelf. (Ook verkrijgbaar inclusief SoftRAID software)

Een grafische kaart of high-end AJA-video capture-kaart kan echter extra vermogen vereisen. Apple geeft enkele details over de Mac Pro in deze whitepaper. Hierin worden ze vermeld:

"Mac Pro levert vier 8-pins hulpstroomaansluitingen die elk 150W aan vermogen leveren voor een totaal van 600W aan hulpstroom. Dit vermogen komt bovenop de 75W aan vermogen dat direct door elk PCIe-slot wordt geleverd. Gecombineerd kunnen tot vier 225W-grafische kaarten in Mac Pro worden geïnstalleerd, elk in een x16-slot met een totaal vermogen van 900W. Een enkele 6-pins hulpstroomaansluiting levert 75W extra vermogen voor PCIe-kaarten in sloten 5, 6 en 7."

OWC AUX-kabels schieten te hulp


Dus, waar gaat deze blogpost over? Om u te vertellen dat OWC u kan helpen als u een PCIe-kaart heeft die hulpstroom vereist! Zij hebben nu een bundel hulpstroomkabels, die zowel van premiumkwaliteit zijn als betaalbaar. Ook hebben wij ontdekt dat andere kabels op de markt vaak te kort waren om vele workflows te ondersteunen. Geen zorgen, wij hebben ze ontworpen om de perfecte lengte te hebben voor elke configuratie die u nodig heeft. Onze AUX-voedingsset heeft drie soorten kabels die perfect zijn voor vele workflows.

  • De 6-pins naar 6-pins kabel maakt gebruik van de enkele 6-pins connector op je Mac Pro, die ideaal is voor apparaten met een laag vermogen in slots 5, 6 en 7.
  • De 8-pins naar 6+2-pins kabel is een veelzijdig beestje, waarmee zowel 6-pins als 8-pins uitgangen kunnen worden verkregen door het losmaken of bevestigen van de extra 2 pinnen. Deze kabel kan worden gebruikt in één van de vier 8-pins connectors op je Mac Pro.
  • De 8-pins naar dubbele 6-pins kabel levert stroom aan de meest veeleisende kaarten. Deze kabel kan worden gebruikt in één van de vier 8-pins connectors op je Mac Pro.


Breid nu je Mac Pro uit!