Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
23 May 2023

Alles wat je moet weten over de OWC Envoy Pro FX met Thunderbolt 3


Voor wie een krachtige externe Thunderbolt SSD met hoge prestaties en snelle gegevensoverdracht zoekt, hoeft niet verder te zoeken dan de OWC Envoy Pro FX! Met Thunderbolt 3-technologie biedt deze externe harde schijf ongeëvenaarde snelheden en prestaties voor zowel professionals als gebruikers thuis.

Ontwerp

De OWC Envoy Pro FX is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Hij is echter gebouwd als een tank (MIL-STD810G) met militaire precisie. Het slanke en robuuste aluminium ontwerp maakt hem geschikt voor alle soorten werkinstellingen, of je nu thuis werkt of onderweg bent. Daarnaast biedt het ontwerp maximale bescherming van je gegevens met stof- en waterdichte afdichtingen (IP67).

Prestaties

Met de Thunderbolt 3-interface biedt de OWC Envoy Pro FX verbazingwekkende snelheden tot 2800 MB/s. Dit betekent dat je grote bestanden veel sneller kunt kopiëren en verplaatsen dan met andere externe harde schijven. Bovendien kunt je verschillende taken uitvoeren terwijl je tegelijkertijd grote bestanden kopieert zonder vertragingen te ondervinden.

Capaciteit

OWC Envoy Pro FX komt in verschillende opslagcapaciteiten zoals 480 GB, 1 TB, 2 TB en 4 TB. Deze capaciteiten maken het mogelijk om enorme hoeveelheden gegevens op te slaan, waardoor je gemakkelijk grote bestanden, video's en foto's kunt bewaren.

Compatibiliteit

De OWC Envoy Pro FX ondersteunt zowel macOS als Windows-platforms, waardoor het een ideale tool is voor alle gebruikers. Aan te sluiten op computers met Thunderbolt 4, Thunderbolt 3, USB-C & USB-A. Bovendien kun je hem ook gebruiken met de nieuwere iPad Pro-modellen.

Conclusie

Kortom, de OWC Envoy Pro FX is dé externe harde schijf voor professionals die op zoek zijn naar snelheid, prestaties en betrouwbaarheid. Met de capaciteit om enorme hoeveelheden gegevens op te slaan en compatibiliteit met verschillende apparaten, is dit een geweldige investering voor iedereen die behoefte heeft aan snelle gegevensoverdracht. Wacht niet langer en bestel van nog de OWC Envoy Pro FX die bij jou past!