Mac mini upgrades en uitbreidingen

Uw Mac mini upgraden om meer snelheid en opslag te verkrijgen, doet u door een snelle SSD te installeren. Dit kan zowel in plaats van als naast uw harde schijf. Bestel nu!

Een langzame Mac mini is iets dat zorgt voor frustratie en aangezien u dit niet wil, is het kiezen voor een snelle SSD van onlinemacwinkel.nl een zeer goede oplossing. Uw Mac mini zal significant sneller worden, zowel bij het opstarten als tijdens het werken. 

De SSD kan geleverd worden met een upgrade kit waarmee u de SSD zelf kunt plaatsen. Dit kan zowel in plaats van uw huidige harde schijf als naast uw harde schijf. In het laatste geval kunt u er dan bijvoorbeeld voor kiezen om uw foto's, muziek en documenten op te slaan op uw harde schijf en uw besturingssysteem op de snelle SSD. Uw Mac mini upgraden of uitbreiden met een snelle SSD zorgt dus direct voor meer opslag, en uw Mac mini zal veel sneller zal werken.

Klik hier om te kijken wat de mogelijkheden voor uw Mac mini zijn.

Ziet u het helemaal niet zitten om zelf met een schroevendraaier aan de slag te gaan? Geen probleem, wij kunnen de SSD ook voor u inbouwen. U kunt hier onder het genot van een kop koffie op wachten, zodat u uw Mac mini direct weer mee kan nemen. 

Maak hiervoor een afspraak door een mail te sturen naar [email protected] of bel op kantooruren naar 075-6163779

Filters