Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Jun 2023

Nieuw: MacBook Air 15-inch 2023

 

De nieuwe 15-inch MacBook Air: Groter, dunner, sneller en beter voor de planeet

Welkom bij een nieuw tijdperk van innovatie en design met de introductie van de nieuwe 15-inch MacBook Air. De nieuwe MacBook Air overtreft alle verwachtingen met zijn imposante grootte, ultradunne ontwerp en indrukwekkende prestaties. Het is zowel perfect voor creatieve professionals, studenten als zakelijke gebruikers.

Wat direct opvalt aan de nieuwe 15-inch MacBook Air is het grote Liquid Retina-display, een lust voor het oog dat tot 1 miljard kleuren kan weergeven en een resolutie heeft die tot twee keer hoger is dan vergelijkbare pc-laptops. De heldere details, het grote contrast en de haarscherpe tekst maken het een genot om mee te werken, of je nu een video monteert voor school, een businessplan opstelt met je collega's, of je favoriete tv-serie streamt.

Onder de motorkap

Onder de motorkap van de nieuwe MacBook Air vinden we de krachtige M2-chip, die zorgt voor razendsnelle prestaties en een batterij die tot 18 uur meegaat. Of je nu multitaskt tussen verschillende apps of zware software draait, de MacBook Air blijft koel en stil, zonder ventilator. Dit betekent dat je in alle rust kunt werken zonder afleiding door lawaai.

In vergelijking met pc-laptops met een Intel Core i7-processor is de MacBook Air tot 2x zo snel, laat je tot 50 procent sneller surfen op het internet en gaat de batterij tot 50% langer mee. Dat betekent meer productiviteit en minder tijd aan de lader.

Duurzaam ontworpen

Bij het ontwerpen van de nieuwe MacBook Air heeft Apple ook gedacht aan de impact op de planeet. De robuuste behuizing is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, wat zorgt voor een vermindering van de ecologische voetafdruk.

Er is meer dan alleen indrukwekkende prestaties en milieuvriendelijk design. De nieuwe MacBook Air is uitgerust met een 1080p FaceTime HD-camera voor kristalheldere videogesprekken, een indrukwekkend geluidssysteem met ruimtelijke audio en Dolby Atmos voor een meeslepende luisterervaring, en het stille Magic Keyboard met achtergrondverlichting en Touch ID voor een snelle, eenvoudige en veilige toegang tot je Mac.

Aansluitingen en verkrijgbaarheid

Ten slotte is de MacBook Air uitgerust met de MagSafe-oplaadkabel, die magneten bevat voor eenvoudig aansluiten en loskoppelen, en twee Thunderbolt-poorten voor het aansluiten van professionele accessoires en het opladen van je Mac. Bovendien kun je via deze poorten een display aansluiten met een resolutie tot 6K, en de mini-jack-aansluiting ondersteunt koptelefoons met hoge impedantie.

De nieuwe 15-inch MacBook Air is verkrijgbaar vanaf 13 juni, met prijzen vanaf €1.549. Het 13-inch model met M2-chip is nu al verkrijgbaar, vanaf €1.249. Kies de maat en kleur die bij je passen en ervaar de toekomst van draagbare technologie.

De nieuwe MacBook Air is meer dan een apparaat - het is een verlengstuk van jezelf, een gereedschap dat je helpt om je creativiteit, productiviteit en passie tot uiting te brengen. Stap in de toekomst en ervaar de kracht van de nieuwe MacBook Air.

Bestel hier: MacBook Air 15 inch 2023