Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel OWC 480GB Aura Pro X2 SSD Mac mini (2014)

OWC 480GB Aura Pro X2 SSD Mac mini (2014)

op voorraad
1 werkdag
€179,00
Veilig betalen met
  • Sinds 2006 uw Mac specialist
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

OWC 480GB Aura Pro X2 SSD Mac mini (Late 2014)

Let op: U moet eerst High Sierra (10.13) of hoger geïnstalleerd hebben, alvorens u de SSD kunt plaatsen. 

Te weinig opslagcapaciteit in uw Mac mini? De OWC 480GB Aura Pro X2 biedt uitkomst. Vervang de huidige SSD voor deze 480GB grote SSD en u hebt voorlopig weer voldoende opslag. Met een leessnelheid van wel 3282MB/s en een schrijfsnelheid van 2432MB/s, is hij razend snel. 

Heeft u uw Mac mini aangeschaft met alleen een harde schijf? Dan kunt u met de Mac mini 2014 PCIe SSD add-on kit de Aura Pro X2 SSD bijplaatsen met behoudt van de hard schijf. U profiteert dan van de snelheid van de Aura Pro X2 SSD zonder verlies van de opslagcapaciteit van de harde schijf. 

Ziet u het helemaal niet zitten om zelf met een schroevendraaier aan de slag te gaan? Vraag dan naar de mogelijkheden dat wij deze voor u plaatsen.

De installatiehandleiding voor het installeren van het besturingssysteem op de nieuwe schijf vindt u hier.

SSD, Solid State Drive of Flash opslag?

Er heerst veel onduidelijkheid of men Flash opslag, SSD of een Solid State Drive nodig heeft. Hierbij beknopt het antwoord: SSD is de afkorting van Solid State Drive en dat is een op Flash gebaseerde harde schijf. Apple gebruikt Flash opslag als benaming, omdat SSD's de form factor van een harde schijf hebben en Apple Flash modules gebruikt zoals de OWC 480GB Aura Pro X2.