Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
10 Jan 2024

Nieuw: De snelste USB4 behuizing

OWC Express 1M2 USB4 behuizing 

OWC’s snelste draagbare NVMe SSD-schijf met snelheden tot 3151 MB/s

Onlinemacwinkel.nl introduceert de Express 1M2, de eerste USB4-schijf en snelste single blade NVMe die onlinemacwinkel ooit heeft aangeboden.

Uitzonderlijke snelheid, ultieme flexibiliteit 

De Express M2 geeft je de vrijheid van flexibiliteit met schrijven die zijn gevuld met OWC’s Aura SSD’s of voeg moeiteloos je eigen 2230, 2242 of 2280 NVMe M.2 SSD toe in de behuizing. De Express 1M2 is zo compact als een mobiele telefoon en is de perfecte oplossing voor het hergebruiken van schijven die je al hebt of voor het uitbreiden van de opslagruimte voor bestanden en back-ups.

De OWC Express 1M2 is speciaal ontworpen om de prestatiemogelijkheden van de huidige en toekomstige met USB4 uitgeruste Macs en PC's te maximaliseren. Hij biedt foto- en videoprofessionals, DIT's en prosumenten/performance liefhebbers real-world snelheden tot 3151 MB/s. Het biedt ook veelzijdige compatibiliteit om te werken met miljoenen bestaande Thunderbolt en USB-C machines en apparaten.

Wat is de USB4? 

OWC staat bekend als de Thunderbolt-experts. Dus je vraagt je misschien af waarom onze snelste schijf tot nu toe USB4 is en geen Thunderbolt. U vraagt zich misschien ook af "Wat is USB4?". USB4 is de volgende generatie van de USB-standaard. Het brengt aanzienlijke verbeteringen in zowel snelheid als connectiviteit, waardoor u verbinding kunt maken met apparaten uit het verleden, het heden en de toekomst, en dat alles met gegevensoverdracht snelheden die nog nooit eerder zijn vertoond. In feite maakt USB4 gegevensoverdracht snelheden mogelijk die tot 2x zo snel zijn als Thunderbolt, tenminste als het gaat om een 0GB DIY/BYOD-behuizing.

De andere reden waarom we hebben gekozen voor USB4 op de Express 1M2 heeft te maken met de stroomvereisten. Hoewel we specifieke oplossingen kunnen laten certificeren voor volledige snelheid op Thunderbolt, zouden we beperkt zijn tot een oplossing met halve snelheid voor een DIY/0GB-kit. Echter, met USB4 en de Express 1M2 kunnen we deze hogere snelheden nu ook vrijgeven voor onze DIY/BYOD (Bring Your Own Drive) klanten.