Verzenden

Bestellingen worden in Nederland en België worden verzonden met PostNL, bestellingen naar andere Europese landen worden verzonden met DPD.

De verzendkosten bedragen:

Nederland
PostNL € 5,95
PostNL (verzekerd) € 8,95

Boven de € 250,- is verzending gratis.

België 
PostNL € 9,-

Overige Europese landen vanaf € 9,-

Hieronder treft u informatie over uw retourrecht. 

Het herroepingsrecht is 14 dagen en gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. Deze periode wordt ook wel de afkoelingsperiode genoemd. Het herroepingsrecht houdt in dat u een overeenkomst die tot stand is gekomen binnen 14 dagen zonder opgave van redenen kunt annuleren.

Het product dient dan wel compleet te zijn en in oorspronkelijke verpakking te zitten (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Tenzij het een consumenten aankoop op afstand betreft, dan zal er in dit geval een bedrag gerekend worden dat benodigd is voor de afprijzing.

Eventuele kosten en het risico van het retourzenden zijn voor uw rekening. Indien het product beschadigd of incompleet is kan er mogelijk een schadevergoeding in rekening worden gebracht.

De verzendkosten die u aan ons heeft betaald krijgt u na retourzending weer terug. Tenzij de initiële aanschaf uit meerdere producten bestond en u maar één product retourneert.

Wilt u uw koopovereenkomst ontbinden, vult u dan onderstaand formulier in.

Wij zijn wettelijk verplicht een formulier aan te bieden maar ook wij vinden dat best wel veel gedoe. Als u uw retour netjes inpakt en uw ordernummer vermeld is dat voor ons genoeg om uw retour in behandeling te nemen.

Het retouradres is:

Penningweg 82

1507DH Zaandam 

 


Formulier voor herroeping
 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u binnen de zichttermijn de overeenkomst wilt ontbinden)

  

Aan [hier moet u als bedrijf de bedrijfsnaam, adres en, indien van toepassing, fax en e-mailadres invullen]: 

 

 Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/de levering van de volgende dienst herroep/herroepen(*) 

 

Besteld op(*) / Ontvangen op(*)

 

Naam/Namen consument(en): 

 

Adres consument(en): 

 

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

 

Datum:

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is