Refurbished MacBook kopen

Refurbished MacBook

Bent u toe aan een nieuwe MacBook Pro of MacBook Air (maar wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen)? Overweeg dan eens een Refurbished MacBook. Deze is in aanschaf een stuk voordeliger, maar de kwaliteit doet niet onder voor een nieuwe! Een refurbished MacBook is een gebruikte MacBook, maar dan volledig hersteld. Eventuele vuiltjes, vlekjes en andere defecten zijn verholpen, de kwaliteit wordt door ons gecontroleerd en getest, waarna u de MacBook voordelig kunt aanschaffen!
 
Waarom zou u kiezen voor een refurbished MacBook?
De vraag is eigenlijk: waarom niet? We helpen hieronder graag een paar misverstanden voor u de wereld uit.
 
Misverstand 1: een refurbished MacBook kopen is hetzelfde als een gebruikte MacBook kopen via een particulier.
Dit is niet waar. Refurbished wordt soms nog verward met tweedehands, aangeboden op een online marktplaats of via via. Wanneer u een tweedehands MacBook koopt die door een particuliere verkoper wordt aangeboden, krijgt u er ook alle gebreken en beschadigingen bij die de MacBook misschien heeft. Bij Onlinemacwinkel.nl zorgen wij voor een nette, compleet herstelde en perfect functionerende MacBook, maar dan voor een lagere prijs!
 
Misverstand 2: een refurbished MacBook is van mindere kwaliteit dan een nieuwe.
Als een MacBook wordt gereviseerd, wordt deze zowel aan de buitenkant (vuiltjes, vlekken) als aan de binnenkant (eventuele defecten) volledig hersteld. De materialen die we gebruiken bij het reviseren en repareren zijn zoveel mogelijk gerecycled, waardoor de aanschafprijs van een refurbished MacBook, MacBook Pro of MacBook Air een stuk lager ligt dan bij een nieuwe. Daarnaast zorgt een refurbished MacBook voor minder e-waste door het hergebruik van materialen.

Filters