Mac Studio

De Mac Studio bij Onlinemacwinkel.nl uit voorraad leverbaar! 

Heb je het over power en snelheid? Dan heb je het over de Mac Studio! Een desktop maar dan klein en met een bizarre performance. Met de Mac Studio zijn de mogelijkheden oneindig en veranderd u iedere ruimte in een complete studio. De Mac Studio is compact, heeft een hele serie aansluitingen en hadden we al aangegeven dat die ongelooflijk snel is, nou dat is die. 

De Mac Studio is de krachtigste Mac op dit moment en verkrijgbaar in twee uitvoeringen, een met M1 Max chip en een uitvoering met de M1 Ultra chip. Naast de chip is ook het centraal geheugen (RAM) is uit te breiden tot wel 128GB en de SSD-opslag is standaard 512GB maar is ook uit te breiden tot wel 8TB.

Mac Studio M1 Max.  Mac Studio M1 Max icon

De Mac Studio met M1 Max chip heeft genoeg power voor de meest ambitieuze projecten. Deze chip heeft een 10-core CPU en standaard een 24-core GPU welke is uit te breiden naar 32-core GPU. Dus of je nu in meerdere apps tegelijk wilt werken, al je foto’s wilt ordenen en bewerken of muziek van professionele kwaliteit wilt opnemen en mixen, de razendsnelle M1 Max staat voor je klaar.

Mac Studio M1 Ultra.  

De Mac Studio met M1 Ultra chip bestaat uit twee M1 Max‑chips. Deze chip heeft een 20-core CPU en standaard een 48-core GPU welke is uit te breiden naar 64-core GPU. Daardoor kun je dingen doen op een schaal die haast niet te bevatten is. Zoals complexe deeltjes­simulaties uitvoeren of enorme 3D‑omgevingen renderen, iets waar je voorheen niet eens aan hoefde te beginnen. En omdat M1 Ultra ook twee keer zoveel media engine-resources heeft, kun je tot maar liefst 18 streams ProRes 422-video afspelen. Dat lukt je op geen enkele andere personal computer.
Of je nu video’s edit, met zware databases werkt of hele billboards moet vormgeven, voor de Mac Studio is het allemaal een makkie.

Compact design maar toch meer dan genoeg aansluitingen.
Aan de voorkant: twee Thunderbolt 4-poorten, één sleuf voor SDXC-kaart
Aan de achterkant: vier Thunderbolt 4-poorten, twee USB‑A-poorten, één HDMI-poort, één 10‑Gb Ethernet-poort, één mini‑jack-aansluiting

Bent u ook overtuigd van de Mac Studio, bestel dan snel. De MAC STUDIO is uit VOORRAAD LEVERBAAR. In de huidige tijd is het lastig maar wij doen ons uiterste best een breed aanbod aan configuraties uit voorraad te leveren. Is de gewenste configuratie niet op voorraad, neem dan contact op, misschien is deze al wel besteld en hoeft u niet al te lang te wachten.

Wilt u niet achter het net vissen? Reserveer dan uw Mac. Wij houden tot maximaal 24 uur de Mac vast zodat u verzekerd bent van levering.

Filters
sale
Apple Mac Studio M1 Max 32GB | 1TB
Apple
Mac Studio M1 Max 32GB | 1TB
€2.499,00 €2.349,00
sale
Apple Mac Studio M1 Max 32GB | 2TB
Apple
Mac Studio M1 Max 32GB | 2TB
€2.999,00 €2.749,00
Apple
Mac Studio M2 Max
€2.399,00
Apple
Mac Studio M2 Ultra
€4.699,00
Apple
Apple Studio Display
€1.739,00