Thunderbolt kabels

Thunderbolt 4 Kabels

Thunderbolt 4 is de nieuwste versie van deze technologie en biedt superieure snelheid, kracht en prestaties in vergelijking met zijn voorgangers. Thunderbolt 4 kabels bieden gegevensoverdrachtsnelheden tot 40 Gbps en kunnen meerdere apparaten met elkaar verbinden. Als u de nieuwste en beste prestaties wilt, is de Thunderbolt 4 kabel de ideale optie.

Bovendien ondersteunen Thunderbolt 4-kabels ook USB4, USB-C, DisplayPort en Ethernet-verbindingen. Dit betekent dat u met één kabel meerdere apparaten en schermen kunt bedienen. Een Thunderbolt 4 kabel is een must-have voor gebruikers die hun Mac op het hoogste niveau willen laten werken. Hieronder volgen de meest belangrijke eigenschappen van Thunderbolt 4 kabels. 

  1. Snelheid en bandbreedte: Thunderbolt 4-kabels ondersteunen overdrachtssnelheden tot 40 Gbps, waardoor ze geschikt zijn voor het verwerken van grote hoeveelheden gegevens met hoge snelheid. Dit maakt het mogelijk om snelle externe opslagapparaten, 8K-monitors en andere veeleisende randapparatuur aan te sluiten.
  2. Ondersteuning voor meerdere protocollen: Thunderbolt 4-kabels combineren Thunderbolt-, USB-, DisplayPort- en PCIe-protocollen in één kabel. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om verschillende soorten apparaten aan te sluiten en tegelijkertijd gegevens, stroom en video door één enkele kabel te leveren.Lees meer...
Filters