Thunderbolt kabels

Thunderbolt 4 Kabels

Thunderbolt 4 is de nieuwste versie van deze technologie en biedt superieure snelheid, kracht en prestaties in vergelijking met zijn voorgangers. Thunderbolt 4 kabels bieden gegevensoverdrachtsnelheden tot 40 Gbps en kunnen meerdere apparaten met elkaar verbinden. Als u de nieuwste en beste prestaties wilt, is de Thunderbolt 4 kabel de ideale optie.

Bovendien ondersteunen Thunderbolt 4-kabels ook USB4, USB-C, DisplayPort en Ethernet-verbindingen. Dit betekent dat u met één kabel meerdere apparaten en schermen kunt bedienen. Een Thunderbolt 4 kabel is een must-have voor gebruikers die hun Mac op het hoogste niveau willen laten werken. Hieronder volgen de meest belangrijke eigenschappen van Thunderbolt 4 kabels. 

  1. Snelheid en bandbreedte: Thunderbolt 4-kabels ondersteunen overdrachtssnelheden tot 40 Gbps, waardoor ze geschikt zijn voor het verwerken van grote hoeveelheden gegevens met hoge snelheid. Dit maakt het mogelijk om snelle externe opslagapparaten, 8K-monitors en andere veeleisende randapparatuur aan te sluiten.
  2. Ondersteuning voor meerdere protocollen: Thunderbolt 4-kabels combineren Thunderbolt-, USB-, DisplayPort- en PCIe-protocollen in één kabel. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om verschillende soorten apparaten aan te sluiten en tegelijkertijd gegevens, stroom en video door één enkele kabel te leveren.
  3. Krachtige laadcapaciteit: Thunderbolt 4-kabels ondersteunen vermogenslevering tot 100 W, waardoor ze in staat zijn om aangesloten apparaten op te laden terwijl ze tegelijkertijd gegevens verzenden. Dit is handig voor het opladen van laptops, tablets en andere apparaten met hoge energiebehoeften.
  4. Langere kabellengtes: Thunderbolt 4-kabels kunnen kabellengtes tot 2 meter ondersteunen zonder verlies van signaalkwaliteit. Dit biedt flexibiliteit bij het plaatsen van apparaten en het organiseren van uw werkruimte.
  5. Ondersteuning voor 4K, 5K en 8K displays: Thunderbolt 3-kabels kunnen 4K-, 5K- en zelfs 8K-displays ondersteunen met hoge beeldkwaliteit en vloeiende videoweergave. Dit maakt ze ideaal voor het aansluiten van externe monitoren en het creëren van een uitgebreide werkruimte.
  6. Daisy Chain: Thunderbolt 4 maakt het mogelijk om tot wel 6 Thunderbolt 3 apparaten met elkaar te verbinden (doorlussen).
  7. Achterwaartse compatibiliteit: Thunderbolt 4-kabels zijn ook achterwaarts compatibel met eerdere Thunderbolt-generaties, zoals Thunderbolt 3, waardoor u bestaande Thunderbolt-apparaten kunt blijven gebruiken met de nieuwe kabels.

Thunderbolt 3 Kabels

Thunderbolt 3 werd uitgebracht in 2015 en was de standaard voor kabelverbindingen gedurende vele jaren. Met gegevensoverdrachtsnelheden tot 40 Gbps behoort Thunderbolt 3 nog steeds tot de top van de industrie. Thunderbolt 3-kabels ondersteunen ook USB-C-verbindingen en kunnen meerdere apparaten verbinden.

Wij leveren uitsluitend Thunderbolt 4 kabels en die werken gegarandeerd met alle Thunderbolt 3 apparaten. Bent u op zoek naar een Thunderbolt 3 kabel dan kunt u gerust een Thunderbolt 4 kabel bestellen want die kan hetzelfde plus een beetje extra. 

Thunderbolt 2 Kabels

Thunderbolt 2-kabels bieden een snelle en betrouwbare verbinding tussen Thunderbolt 2-apparaten. Met overdrachtssnelheden tot 20 Gbps kunnen deze kabels moeiteloos grote hoeveelheden gegevens overbrengen. Ze zijn ideaal voor het aansluiten van externe harde schijven, monitors, audio-interfaces en andere randapparatuur op uw Thunderbolt 2-compatibele computer. Ook kunt u met behulp van de Apple Thunderbolt 3 naar 2 adapter een Thunderbolt 2 apparaat verbinden met uw met Thunderbolt 3 of 4 uitgeruste Mac. 

Filters