Wilt u het RAM geheugen uitbreiden van uw iMac 21.5 inch Late 2012 of Late 2013? Dit is het dunne iMac model, ook wel slim line iMac genoemd, zonder een DVD Drive. Dan staat u voor een flinke uitdaging! Apple heeft het bepaald niet makkelijk gemaakt om het RAM geheugen te vervangen in deze iMac's. Gelukkig is het nog wel mogelijk het RAM geheugen vervangen dus dat is dan wel weer aardig!

Het RAM geheugen van de 21.5" slim line iMac 2012-2013 kan vergroot worden tot maximaal 16GB (2x8GB). De volgende modules zijn hiervoor geschikt: OWC 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz PC3-12800 SO-Dimm

Onderstaande instructie video laat zien hoe u de geheugen modules kunt vervangen. Ziet u het na het zien van de video niet zitten om de modules zelf te vervangen? Wij kunnen dat ook voor u verzorgen! Voor het plaatsen rekenen wij € 129,- daar komen dan nog plakstrips bij voor € 25,- en de kosten voor de geheugen modules. Het plaatsen van de geheugen modules is perfect to combineren met het plaatsen van een SSD, dan is uw iMac weer helemaal super snel. Als u het geheugen laat plaatsen, rekenen wij voor het plaatsen van de SSD niets extra's. Dit buiten de kosten voor een SSD uiteraard.