Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel OWC Hard Drive upgrade Kit voor iMac 27” model 2012 en later

OWC Hard Drive upgrade Kit voor iMac 27” model 2012 en later

op voorraad
1 werkdag
€45,00
Veilig betalen met
  • Sinds 2006 uw Mac specialist
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

OWC Hard Drive upgrade Kit voor iMac 27” model 2012 en later

OWC Complete Hard drive upgrade Kit voor iMac 27" model 2012 en later. Met deze upgrade heeft u alles in huis om de harde schijf in uw iMac 27" model 2012 te vervangen voor een grotere harde schijf of snelle SSD. Met de OWC In-line Digital Thermal Sensor kunt u gebruik maken van elke willekeurige 3,5' Serial ATA harde schijf of SSD in uw iMac, terwijl u kunt blijven rekenen op een goede controle over de koeling dankzij de door Apple ingebouwde SMC, zonder softwarematige hacks. Dit product is volledig compatibel met diagnostische tests van Apple zelf. Voor het plaatsen van een SSD heeft u alleen nog een 2.5" naar 3.5" converter, zoals de AdaptaDrive nodig om de SSD vast te maken.

De kit bevat:
OWC in-line Digital Thermal sensor Cable 
Plakstrips om het scherm weer vast te plakken

LET OP: het losmaken van de display dient uiterst voorzichtig te gebeuren, ga niet wrikken maar maak de plakrand eerst helemaal los. De restanten van de plakrand dient u vervolgens goed te verwijderen van de iMac behuizing als ook van de display. 

Heeft u de benodigde schroevendraaiers niet? Kiest u dan voor de OWC Complete Hard Drive upgrade kit voor iMac 27" model 2012 en later

 
U voldoet met deze upgrade aan de Apple Hardware Test, waardoor u uw systeem kunt blijven gebruiken zoals u dat gewend bent. Hierdoor blijft bijvoorbeeld de koeling van uw apparaat in orde, wanneer u gebruik maakt van de OWC In-line Digital Thermal Sensor.