Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gemini - Thunderbolt 3 Dock and RAID solutions

Gemini - Thunderbolt 3 Dock and RAID solutions

op voorraad
1 werkdag
€319,00
Veilig betalen met
pin
paypal
ideal
mastercard
visa
maestro
mistercash
banktransfer
  • Sinds 2006 uw Mac specialist
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

OWC Gemini - Thunderbolt 3 Dock and RAID solutions

Met een Thunderbolt 3 aansluiting, dual drive bays, zeven poorten voor connectiviteit, waaronder een SD 4.0 kaartlezer is de OWC Gemini de alles kunner die u helpt orde te scheppen in uw digitale leven. U zult meer dan genoeg ruimte hebben om beeldmateriaal te dupliceren, archieven aan te aken en te beheren of het renderen en verwerken van effecten. Sluit uw favoriete randapparatuur aan via USB. Verwerk de opnames van de dag of met drone's gemaakt beeldmateriaal.

De OWC Gemini maakt gebruik van hardware RAID om het volle potentieel te ontketenen van twee 3.5-inch 7200RPM harde schijven. Ook kunt u 2.5-inch schijven plaatsen, waaronder ook snelle SSD's.  Voorgeconfigureerd in snelle RAID 0 modus om constante maximale doorvoersnelheden te leveren met zijn schijven en daarmee haalt de Gemini real-world snelheden tot wel 773MB/s om HD video workflows met gemak aan te kunnen. Hebt u liever de extra zekerheid van gespiegelde data, dan kunt u de Gemini op RAID 1 instellen. Meer flexibiliteit nodig? Stel een span in om de opslagcapaciteit van beide schijven te combineren in een groot volume of gebruik de schijven als losse volumes. 

Klaar met de schijven maar nog wel de aansluitmogelijkheden nodig, werp het RAID volume gewoon uit en de Gemini laat u soepel doorwerken.