Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel OWC Thunderbolt 4 (40Gb/s) kabel (1m)

OWC Thunderbolt 4 (40Gb/s) kabel (1m)

op voorraad
1 werkdag
€45,00
Veilig betalen met
pin
applepay
ideal
mastercard
visa
maestro
mistercash
banktransfer
  • Sinds 2006 uw Mac specialist
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

OWC Thunderbolt 4 (40Gb/s) kabel (1m)

Niet meer gokken of u de juiste kabel hebt; de OWC Thunderbolt 4 / USB-C kabel is een veilige plug and play oplossing om elke Mac, PC, iPad, Chromebook of Surface tablet met een Thunderbolt 3, Thunderbolt 4, USB-C of USB4 te verbinden met elk apparaat, beeldscherm of voedingen met een Thunderbolt 3, Thunderbolt 4, USB-C of USB4 poort. 

Met het vermogen van de meest recente DisplayPort versie, is de OWC Thunderbolt 4 / USB-C kabel er klaar voor om te verbinden met de meest recente en toekomstige thunderbolt en USB-C beeldschermen voor ongelofelijke 4K, 5K, 6K en zelfs tot wel 8K HDR resoluties. Zo krijgt u altijd de volledige functionaliteit van bron naar beeld met deze high-performance OWC kabel.

De OWC Thunderbolt 4 kabel levert 240W vermogen om uw machine te voeden en/of apparaten op te laden. Het tijdperk van het Thunderbolt 4 en USB4 doet haar intrede, dus moet u de juiste connectie maken om optimaal gebruik te kunnen maken van de meest recente en beste apparaten. U wilt ook alle apparaten aan kunnen sluiten die u reeds in bezit hebt en vele jaren voor de boeg hebben. De OWC Thunderbolt 4 kabel biedt volledige ondersteuning voor alle geweldige eigenschappen van Thunderbolt 4 en USB4, maar is ook backwards compatible met Thunderbolt 3 en USB 3 apparaten.