Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
02 Mar 2021

OWC Thunderbolt 4 kabels - Één kabel, alle apparaten. Simpel.

Laat giswerk achterwege bij welke kabels u nodig hebt voor uw volledige technologische setup. De OWC Thunderbolt 4/USB-C kabel is een veilige plug and play oplossing voor het aansluiten van uw Mac, PC, iPad, Chromebook of Surface tablet met een Thunderbolt 3, Thunderbolt 4, USB-C of USB4 poort op elk apparaat, display of voeding met een Thunderbolt 3, Thunderbolt 4, USB-C of USB4 poort. Met gecertificeerde, laboratorisch geteste 100% universele compatibiliteit en prestaties voor elke Type-C verbinding, hebt u altijd de juiste kabel die gewoon werkt. 

Meer zien

Met het vermogen van de meest recente DisplayPort versie, is de OWC Thunderbolt 4 / USB-C kabel er klaar voor om te verbinden met de meest recente en toekomstige Thunderbolt en USB-C beeldschermen voor ongelofelijke 4K, 5K, 6K en zelfs tot wel 8K HDR resoluties. Zo krijgt u altijd de volledige functionaliteit van bron naar beeld met deze high-performance OWC kabel.

Veilig voeden

Wanneer u uw machine moet voeden, apparaten op moet laden, de OWC Thunderbolt 4/USB-C kabel is test-gecertificeerd om veilig tot 100W vermogen te leveren. Of hij nu verbonden is met een Docking Station of elk ander USB-C voedingsapparaat, deze premium, multi-functionele kabel is ontworpen om betrouwbaar voeding te leveren voor de eisen van uw digitale leven. 

Voor- & achterwaartse compatibiliteit 

Het tijdperk van het Thunderbolt 4 en USB4 doet haar intrede, dus moet u de juiste connectie maken om optimaal gebruik te kunnen maken van de meest recente en beste apparaten. U wilt ook alle apparaten aan kunnen sluiten die u reeds in bezit hebt en vele jaren voor de boeg hebben. De OWC Thunderbolt 4 kabel biedt volledige ondersteuning voor alle geweldige eigenschappen van Thunderbolt 4 en USB4, maar is ook backwards compatible met Thunderbolt 3 en USB 3 apparaten. 

Nu verkrijgbaar bij Onlinemacwinkel.nl, bestel hier!

Klik hier als u meer wilt weten over Thunderbolt 4