Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
26 Feb 2021

OWC Envoy Pro FX - Best of CES 2021


"De beste externe SSD van dit moment" - CES 2021

De OWC Envoy Pro FX heeft indruk gemaakt op de Consumer Electronics Show (CES) 2021. Want met de veelzijdigheid, snelheid, stevigheid, algemene betrouwbaarheid is de OWC Envoy Pro FX verassend betaalbaar.    

Veelzijdigheid

De OWC Envoy Pro FX Presteert optimaal op elk systeem. Niet alleen is de Pro FX inzetbaar op Thunderbolt 3 systemen, maar ook het nieuwe Thunderbolt 4 en op met USB-C of USB-A uitgeruste apparaten door de  USB 3.2 Type-C kabel met Type-A adapter. 

Snelheid

Aangezien de Envoy Pro FX onder de motorkap voorzien is van OWC Aura P12 Pro flash opslag is het mogelijk om met deze externe SSD snelheden te halen tot wel 2800MB/s. Of u opzoek bent naar bestanden van een oudere machine, het maken van backups, of het in-field bewerken van video bestanden. De Envoy Pro FX kan overweg met elke audio, video, foto, grafische en game-taak die u hem oplegt. Welke uitdaging u hem ook biedt, de OWV Envoy Pro FX is klaar om alle projecten te tackelen. 


Stevigheid & algemene betrouwbaarheid

Verder is gevarieerd gebruik in eXtreme omgevingen een bepalende eigenschap van de Envoy Pro FX. Zijn elegante, warmte wegvoerende behuizing is IP67 gecertificeerd zodat ermee gewerkt kan worden in de meest vieze en natte omgevingen. Neem het op tegen de stadsjungle en chaotische sets met superieure zekerheid dat de data beschermd is door MIL-STD810G gecertificeerde militair-waardige valbescherming. Hij is zo sterk dat OWC hem de ruimte in hebben gelanceerd met de Blue Origin New Shepard Rocket!

De OWC Envoy Pro FX is verkrijgbaar in de volgende capaciteiten: 

240GB480GB1TB2TB