Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Sep 2020

HyperDrive GEN2 - twee keer zo snel, twee keer zo sterk


HyperDrive GEN2 is de nieuwe generatie USB-C Hubs van Hyper met twee keer zoveel kracht en snelheid ten opzichte van zijn voorgangers. Twee keer snellere video verversingssnelheid (4K60Hz vs 4K30Hz), twee keer snellere USB verbindingen (10Gbps vs 5Gbps), drie keer snellere geheugenkaart overdrachtssnelheden (300MB/s vs 104MB/s) en twee keer zoveel oplaadvermogen (100W vs 50W).

Hyper heeft drie modellen uitgebracht van deze nieuwe generatie GEN 2 USB-C Hubs; een 6-in-1 Hub hub met geïntegreerde USB-C flex kabel, een 12-in-1 Hub hub met geïntegreerde USB-C flex kabel en een een 18-in-1 Hub hub met een losse USB-C flex kabel. Ook voor de nieuwe generatie GEN2 USB-C Hubs is gekozen voor een stevige aluminium behuizing die, ten opzichte van de vorige generatie, alleen in het zilver beschikbaar is.

Het gebrek aan kleurkeuze wordt echter overschaduwd door de kracht en veelzijdigheid van deze GEN2 Hubs. Ook het nieuwe uiterlijk is erg fraai vormgegeven. De combinatie van het deels geribbelde en gladde oppervlak geven de Hub een stoere, stevige en toch elegante uitstraling. Alle Hubs zijn namelijk gemaakt van stevig gezandstraald aluminium, waardoor ze erg goed matchen met uw MacBook Pro, Air of iPad. Met de USB-C connectiviteit sluit u de Hub met het grootste gemak aan op met USB-C uitgeruste Mac's, Tablets en PC's.

Het nieuwe ontwerp is met name een verbetering voor het gebruik met een Tablet. Door de langere kabel komt deze minder onder spanning te staan wanneer de Hub aangesloten is op bijvoorbeeld een iPad Pro. Sluit meerdere schermen aan, laad uw tablet en smartphone op en verbind USB-A en USB-C invoerapparaten, USB-A en USB-C opslagapparaten, SD en MicroSD geheugenkaarten, netwerkkabels, coax audio, optische audio. Zo is er een Hub voor alle soorten gebruikers, de mogelijkheden zijn eindeloos!

HyperDrive GEN2 6-in-1 USB-C Hub

De nieuwe HyperDrive GEN2 6-in-1 USB-C Hub. Op zakformaat en uitgerust met haarscherpe 4K60Hz HDR video, USB 3.1 Gen 2 waar snelheden mee gehaald kunnen worden tot wel 10Gbps, UHS-II MicroSD/SD 4.0 met overdrachtssnelheden tot wel 300MB/s, 3.5mm audio en 100W USB-C oplaadvermogen, 85W voor de Mac en nog eens 15W voor de Hub. Om de Hub aan te sluiten op een Mac, PC of tablet is er een geïntegreerde USB-C Flex kabel aanwezig.

 

HyperDrive GEN2 12-in-1 USB-C Hub

Het grotere 12-in-1 poorts model USB-C Hub is voorzien van 100W oplaadvermogen, 85W voor de Mac en nog eens 15W voor de Hub, twee 4K@60Hz HDMI poorten en een 4K@60Hz DisplayPort poort. Daar komt ook nog twee keer USB-A 3.2 aansluiting bij waarmee snelheden tot wel 10Gbps gehaald kunnen worden, twee keer USB-A 2.0, MicroSD/SD 4.0 UHS-II (300MB/s), 3.5mm audio en Gigabit Ethernet. 


HyperDrive GEN2 18-in-1 USB-C Hub

De HyperDrive GEN2 18-in-1 poorts is het grootste model en heeft net als het 12 poorts model 100W oplaadvermogen, 85W voor de Mac en nog eens 15W voor de Hub. Dat is echter nog niet alles; ondanks dat er op vrijwel elke afbeelding van de voorzijde van de Hub een reguliere USB-A 2.0 poort afgebeeld staat, beschikt hij over een USB-A 3.0 QC (Quick Charge) aansluiting. Hiervoor is wel externe voeding vereist waar een aparte voeding van 180W die los verkrijgbaar is. Ook kan de USB-C lader van bijvoorbeeld een MacBook Pro gebruikt worden om de poort te laten werken, hoewel hij dan mogelijk niet optimaal oplaadt. De HyperDive GEN2 18-in-1 USB-C Hub heeft ook twee 4K@60Hz HDMI poorten en een 4K@60Hz DisplayPort poort, VGA, twee keer USB-A 3.0, drie keer USB-A 2.0, Gigabit Ethernet, 3.5mm audio, optische toslink audio, digitale coaxiale audio, MicroSD/SD 4.0 UHS-II. 
De Hyper GEN2 is een USB-C Hub, maar wat is het verschil tussen USB-C en Thunderbolt 3? In dit artikel leggen wij dat uit


Klik hier voor alle Hyper USB-C hubs.