Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
28 Jun 2022

XPPen - The power to wow

 Fantaseer, ontwerp en creëer met de tekentablets en -displays van XP-Pen.De producten van XPPen zijn breed inzetbaar bij het maken van creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en of het toepassen van fotobewerkingen. De functies van de knoppen van het tekentablets en -displays zijn per programma in te stellen en te bewaren en zijn te gebruiken met alle populaire (teken)software zoals Adobe Photoshop, Corel Painter, GIMP en Pixalogic ZBrush. XPPen is daarmee interessant voor fotografen, studenten, illustrators en creatievelingen in de breedste zin van het woord.

In combinatie met de meegeleverde ergonomische en elegante stylus rondt u met het grootste gemak de meest indrukwekkende projecten af. En dat zonder batterij. 

 

TekentabletsDe tekentablets van XPPen zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen, zodat hij altijd perfect aansluit op de omgeving waarin u hem nodig hebt. Teken de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen in hoge resoluties en zonder vertragingen. Gebruik de tekentablets horizontaal of verticaal en linkshandige tekenaars kunnen hem 180 graden draaien. Het canvas heeft een zekere stroefheid die overeenkomt met werkelijk papier. Bij vele modellen krijgt u een tweevingerhandschoentje, zodat uw hand prettig over het canvas glijdt. De onderkant van de tekentablets zijn voorzien van rubberen anti-slip strips zodat het op een gladde ondergrond niet gaat schuiven.

Verder zijn de tablets van XPPen uitgerust met drukknoppen en/of een draaischijf met trackpad waarvan u de functies zelf kunt instellen. Zo kunt u eenvoudig en stel de meest gebruikte functies van het tekenprogramma van uw keuze inzetten, zoals bij de Deco Pro S Wireless
Het trackpad aan de binnenzijde van de draaischijf kunt u inzetten voor een specifiek doel om uw workflow te optimaliseren. Met het trackpad kunt u bijvoorbeeld verschillende functies aanroepen zoals klik, dubbel klik, scrollen en gebruiken als virtuele draaiknop. Zowel de draaischijf als de indicators die het tekencanvas markeren geven licht zodat u de tablets ook in minder verlichte omstandigheden kunt gebruiken. Dankzij het slanke design zijn ze een praktisch tablet met een hanteerbaar formaat om mee op pad te nemen.TekendisplaysOok de tekendisplays van XPPen zijn beschikbaar in verschillende groottes en resoluties. De displays zijn volledig gelamineerd en met zeer korte reactietijden van 14ms tekent u zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Het tablet is breed inzetbaar bij het maken van creatieve uitingen zoals illustraties, 3D objecten en of het toepassen van fotobewerkingen en is te gebruiken met alle populaire (teken)software zoals Adobe Photoshop, Corel Painter, GIMP en Pixalogic ZBrush.

De tekendisplays van XPPen zijn uitgerust met drukknoppen en multifunctionele draaischijven waarvan u de functies zelf kunt instellen. Ze zorgen dat u eenvoudig en snel de meest gebruikte functies van het desbetreffende (teken)programma kunt gebruiken. In de software van bijvoorbeeld het Artist 24 Pro tekendisplay kunt u per programma een profiel met instellingen samenstellen. Bij het wisselen van (teken)programma veranderen de functies van de knoppen mee.

De draaischijven kunt u bijvoorbeeld gebruiken om te scrollen of in te zoomen. Ook zijn verscheidene modellen voorzien van USB-B poorten waar u een muis, toetsenbord of andere apparaten op aan kunt sluiten. Gebruik uw display met een brede variatie (teken)software zoals Adobe Photoshop en Illustrator, Fire Alpaca, het gehele Office pakket en zelfs Open-source 3D programma’s zoals Blender en Krita.
Door de volledige laminering van het scherm treedt er geen virtuele parallax op. Er zit dus geen zichtbare ruimte tussen uw cursor op het display en de pentip van de stylus. Het tekendisplay kunt u instellen als gekopieerde weergave van het hoofdbeeldscherm of als extra beeldscherm. Over het scherm zit een beschermende folie om het glas krasvrij te houden en om schitteringen te verminderen. Het canvas heeft een zekere stroefheid die overeenkomt met werkelijk papier.

Stylus

Tekendisplays en -tablets worden geleverd met de Stylus. Dit is de pen waarmee u uw stoutste dromen tot leven wekt. De Stylus  heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Ook herkent de stylus een tilt van 60° van de tip zodat u zonder de instellingen te hoeven wijzigen schaduwen kunt aanbrengen en uit de losse pols kunt schetsen. Daarnaast kunt u met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. De elegante stylus kunt u veilig opbergen in een meegeleverde cilindervormige koker waarvan u de schroefdop ook als penhouder kunt gebruiken. Voor extra gemak worden er 8 extra penpunten meegeleverd zodat u er altijd voldoende hebt.


Compatibiliteit

De meeste tablets en displays sluit u aan op uw Mac met slechts een USB-C kabel. Daarnaast sluit u hem natuurlijk aan op een externe voeding. Heeft uw Mac geen USB-C poort dan kunt u ook een HDMI- of VGA-kabel in combinatie met een USB-B kabel te gebruiken. Alle benodigde kabels worden meegeleverd. 

De bijbehorende driver is eenvoudig via de XP-PEN website te downloaden en te installeren. Vervolgens zal de software het tekentablet automatisch herkennen.

Dus; fantaseer, ontwerp en creëer met de tekentablets en -displays van XP-Pen.

Nu verkrijgbaar bij Onlinemacwinkel.nl
https://www.onlinemacwinkel.nl/brands/xp-pen/