Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
28 Sep 2021

Synology en Mac zijn een uitstekend duo


Een Synology NAS (Networked Attached Storage) is een opslagapparaat dat verbonden is met je netwerk. Op een Synology NAS kunt u vanaf uw Mac bestanden bewaren en openen. Zo slaat u eenvoudig uw vakantiefoto's op en bekijkt u ze via een Mac of via de Synology app op de iPhone. Een Synology NAS kunt u ook gebruiken als mediaserver of als Time Machine back-up schijf.

Een Synology NAS plaatst u in uw netwerk en kunt u benaderen via WiFi of via een ethernet kabel. Nooit meer gerommel met kabels en schijven die eerst tevoorschijn getoverd moeten worden om u zich vervolgens in bochten te kunnen wringen om het back-up station aan te kunnen sluiten. De Synology NAS systemen stelt u eenmaal in en u bent klaar om Time Machine back-ups te maken over uw netwerk.Synology Mac blog   Synology Mac blog-2   Synology Mac blog-3     


Wij hebben gekozen voor de Synology DS 18 lijn, ook wel de Value Series genoemd en biedt de optimale prijs-/prestatieverhouding. Deze productserie bevat namelijk de best betaalbare NAS systemen die meer dan geschikt zijn voor het maken van systeemback-ups met Time Machine. Hierin hebben wij drie verschillende modellen opgenomen; DS118, DS218 en DS418. Voor uw gemak hebben wij een selectie gemaakt van losse NAS systemen, maar ook gecombineerd met een harde schijf, variërend van een NAS met 1, 2 of 4 schijven. Bekijk hier alle Synology NAS systemen.

DS118

De eerste Synology NAS in de DS reeks is de DS118 en is het meest eenvoudige model in de line-up. Geschikt voor één 3.5- of 2.5-inch harde schijf. Dit is de beste keuze voor eenvoudige back-up voor een gebruiker. Zijn er meerdere gebruikers; kies dan voor een grote harde schijf of voor een meer uitgebreid NAS systeem. Beschikbaar zonder meegeleverde opslag, met 1TB, 2TB, 4TB of 8TB.


Synology DS118 Mac blog       Synology DS118 Mac blog-2       Synology DS118 Mac blog-3

DS218

Wilt u ook gebruik kunnen maken van de bijkomende voordelen van RAID, of voor beide gebruikers een aparte schijf? Kies dan voor de Synology DS218. Dit is een NAS systeem met twee sleuven voor elk één 3.5- of 2.5-inch harde schijf. De DS218 biedt de volgende RAID niveau’s; Synology Hybrid RAID (SHR), Basic, JBOD, RAID 0 & 1. Beschikbaar Synology DS218 0TB, met 2x1TB, 2x2TB, 2x4TB of 2X8TB.


Synology DS218 Mac blog       Synology DS218 Mac blog-2       Synology DS218 Mac blog-3


DS418

Hebt u erg veel data en/of gebruikers of wilt u nog meer verschillende RAID niveau’s in kunnen stellen? Kies dan voor de Synology DS418, voorzien van 4 sleuven voor elk één 3.5- of 2.5-inch harde schijf. De DS418 biedt de volgende RAID niveau’s; Synology Hybrid RAID (SHR), Basic, JBOD, RAID 0, 1, 5, 6 & 10. Beschikbaar zonder meegeleverde opslag, met 4x1TB, 4x2TB, 4x4TB of 4x8TB.


Synology DS418 Mac blog       Synology DS418 Mac blog-2       Synology DS418 Mac blog-3

Bent u na het lezen van dit blog bericht geïnteresseerd in het bouwen van uw eigen NAS? Wij hebben voor u een uitgebreide handleiding geschreven waarin wij u uitleggen hoe u zeer eenvoudig een Time Machine back-up maakt op een Synology NAS. Deze handleiding kunt u hier vinden.