Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Dec 2016

PROMISE Pegasus2 RAID systemen


Werkt u veel met multimedia, maar komt u ruimte tekort en de veiligheid die normale harde schijven niet kunnen bieden? Dan heeft PROMISE voor u de ideale systemen ontwikkeld, zodat u snel en effectief te werk kunt gaan met uw projecten. 

Met de komst van de PROMISE Pegasus2 RAID systemen is er een breed scala aan uitermate handige producten voor professionals op de markt gekomen. Speciaal bedoeld voor diegenen die met media werken en snelheid, mobiliteit en opslagcapaciteit missen in reguliere externe schijven. De dunne en lichtgewicht Thunderbolt 2 RAID-opslagsystemen zijn zeer compact maar boeten daardoor niet in op capaciteit. Ze daarom ideaal om mee te nemen en te werken aan multimedia projecten. Bent u niet zeker of er een RAID systeem beschikbaar is speciaal voor uw wensen qua opslagcapaciteit? De PROMISE Pegasus RAID-systemen zijn er in de volgende uitvoeringen:


M4 4TB R4 8TB     R4 12TB  R6 12TB  R6 24TB


                                                                      
Door de snelle Thunderbolt 2 connectiviteit leveren de RAID systemen nog betere prestaties met een snelheid tot wel 20Gbps. Het ingebouwde Promise hulpprogramma maakt dat u na er na het uitpakken meteen mee aan de slag kunt en toegang geeft tot status, management tools en geavanceerde instellingen. Verder ondersteunen Pegasus2 producten een breed scala aan RAID-niveaus en automatische afhandeling van fouten.  Zo weet u zeker dat u altijd voldoende ruimte heeft en uw belangrijke creaties niet verloren zullen gaan!