Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Oct 2021

OWC Accelsior 8M2 PCIe SSD – Lichtjaren vooruit

Tot wel 26.926MB/s | Tot wel 64TB | Mac & Windows

Voor de veeleisende professionele gebruiker heeft OWC met de Accelsior 8M2 een nieuw PCIe paradepaard op de markt gebracht. De OWC Accelsior 8M2 weet de stoutste verwachtingen te overtreffen. Snelheden tot wel 26.926MB/s, 64TB aan mogelijke opslagcapaciteit en geschikt voor zowel Mac als Windows. Dit maakt de OWC Accelsior 8M2 de meest veelzijdige PCIe kaart die uw workflow naar een volstrekt ander niveau zal brengen.



De OWC Accelsior 8M2 is met afstand de snelste en meest veilige PCIe kaart die nu op de markt is. Gebruik makend van de volledige bandbreedte die de meest recente PCIe technologie te bieden heeft, is de Accelsior 8M2 in staat duizelingwekkende en betrouwbare real-world snelheden tot wel 26.926MB/s te halen. Bewerk in postproductie met het grootste gemak bestanden met grote formaten, real-time VR/AR/MR, geospatiale en ISR imaging en gigantische dataset applicaties.



Tot wel 8 SSD’s bieden de keuze uit meerdere RAID niveau’s en sets voor maximale flexibiliteit. Dit is in te stellen en te beheren met de meegeleverde SoftRAID software die maximale controle geeft over de Accelsior 8M2 en zeer eenvoudig is in gebruik. Die controle geven u het vertrouwen de Accelsior’s ongeëvenaarde opslagcapaciteit tot wel 64TB volledig te benutten door bijvoorbeeld de gehele database op de Accelsior 8M2 te bewaren. Getest met een volledige burn-in door OWC voor gewaarborgde prestaties en betrouwbaarheid. Zo bent u ervan verzekerd dat uw data altijd veilig is.



Ook het ontwerp is weer kenmerkend voor de wijze waarop OWC haar producten vormgeeft. Zo misstaat de Accelsior 8M2 totaal niet in de nieuwe Mac Pro 2019, sterker nog; hij hoort er gewoon in! Het design is niet alleen strak, maar ook zeer efficiënt in het wegvoeren van warmte, waardoor de Accelsior 8M2 in staat is constante piekprestaties te leveren.

Kortom; de Accelsior 8M2 laat de concurrentie lichtjaren achter zich.

Nu verkrijgbaar, bestel hem hier!