Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Aug 2015

NIEUW: Mac Pro 2013 SSD uitbreiding

OWC is de eerste fabrikant die een SSD uitbreiding heeft geïntroduceerd voor de nieuwe Mac Pro! Deze upgrade is uiteraard direct te bestellen bij onlinemacwinkel.nl.

Komt u opslag tekort? Met de Aura Pro X SSD voor Mac Pro 240GB tot wel 2TB heeft u de upgrade om dat probleem op te lossen. Plaatsen is super simpel maar mocht u liever niet met een schroevendraaier aan de gang gaan, dan kunnen wij deze voor u plaatsen, vraagt u daarvoor naar de mogelijkheden.

Met de meegeleverde Envoy Pro behuizing kunt de SSD die uit uw Mac Pro komt gebruiken als snelle externe harde schijf, ook handig om de data terug te kopiëren naar de nieuwe SSD.

De OWC Aura Pro X SSD's voor de Mac Pro. Sneller, duurzamer en goedkoper dan de Aura SSD's. Let wel op, de Aura Pro X SSD's zijn alleen geschikt voor Mac Pro's waar reeds Mac OS High Sierra op is geïnstalleerd.

240GB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013

480GB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013

1TB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013

2TB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013

 

De OWC Aura Pro X SSD is ook verkrijgbaar met envoy kit

 

240GB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013 met Envoy kit

480GB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013 met Envoy kit

1TB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013 met Envoy kit

2TB Aura Pro X SSD Mac Pro 2013 met Envoy kit