Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Sep 2015

MacBook Air SSD en MacBook Pro SSD voor meer opslagcapaciteit

OWC SSD + Envoy kit Macbook Pro Retina en MacBook Air

Met deze Macbook Air SSD en Macbook Pro SSD kaarten van OWC krijgt u er direct een heleboel nieuwe opslagcapaciteit bij. Erg handig als u bijvoorbeeld vaak op vakantie gaat en u daar heel veel vakantiefoto's maakt van bijvoorbeeld de zee, kamelen, landschappen, monumenten en uw kinderen in het zwembad en u deze foto's ook allemaal op uw Macbook wilt bewaren. 

Of heeft u zoveel muziek op uw Apple laptop staan dat u, door ruimtegebrek, noodgedwongen andere bestanden of programma's van uw harde schrijf moet verwijderen om al uw muziek een plekje te geven? Dit is niet fijn. Maar niet getreurd, want wij hebben dus de oplossing. 
  

Met de OWC MacBook Pro Retina SSD's en OWC MacBook Air SSD's krijgt uw Macbook Pro of MacBook Air er weer een hoop nieuwe opslagcapaciteit bij, zodat u voortaan al uw documenten, programma's en dergelijken kunt blijven bewaren.  

In het Envoy kit dat u erbij krijgt, zit alles wat u nodig heeft om de SSD kaart zelf in uw Macbook Pro Retina te installeren. Wilt u toch liever hulp bij het plaatsen van de SSD kaart, mail ons dan op [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.  

 MacBook Air SSD + MacBook Pro SSD