Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Dec 2022

Mac Studio Unboxing en teardown

De volledige teardown en unboxing van de nieuwe Mac Studio.

De Mac Studio is een van de meest opwindende en interessante computers die Apple recentelijke heeft uitgebracht. Dit speciaal gebouwde werkstation trekt zowel binnen als buiten de trouwe fanschare van Apple de aandacht, dankzij zijn robuuste en kleine aluminium behuizing met de meest recente generatie van Apple’s eigen silicon chip.

De M1 Max en M1 Ultra – een chip die door Apple ‘de meest krachtige chip ooit in een personal computer’ genoemd wordt. De M1 Ultra brengt monsterlijke hoeveelheden aan paardenkracht. Maar features als ondersteuning voor tot vijf beeldschermen en de playback mogelijkheden om tot 18 streams aan ProRes 422, 8K video die snel verklaren waarom deze Mac de ‘Studio’ in zijn naam waarmaakt. 

Vanaf het moment waarop de Mac Studio aangekondigd werd tijdens Apple’s ‘Peek Performance’ evenement in maart, wisten ze bij OWC dat ze er een moesten en zouden bemachtigen. Brady van OWC heeft hieronder een unboxing video gemaakt waarin hij de Mac Studio ook helemaal uit elkaar haalt en hij graaft naar de diepste en donkerste geheimen van de Mac Studio. 

In de bovenstaande video geeft Brady u de ‘Unboxing’ ervaring (de manier waarop de doos opent als een bloem in volle bloei?) en draait een set performance benchmarks. Hij voert ook de volledige teardown van de machine, waarmee hij u een uniek inkijkje geeft in alle interessante ontwerp aspecten die de Studio tot een werkpaard maken.

De Mac Studio in de video heeft de volgende specs:
Apple M1 Max chip
10 core CPU
24 core GPU
64GB aan centraal geheugen
512GB SSD-opslag

Brady heeft voor u een selectie gemaakt uit de OWC familie die perfect aansluiten op de Mac Studio. 

OWC ThunderBlade

Net zoals de Mac Studio, is de ThunderBlade speciaal ontworpen met het oog op professionals. Dit is een vier NVMe-schijven RAID die razendsnel door 4K workflows scheurt. Ook is de ThunderBlade voorzien van een fanloos ontwerp met een warmte-wegvoerend chassis dat geen geluid produceert wanneer u opneemt. 


OWC Envoy Pro Elektron


Wanneer u even niet op uw Mac Studio kunt werken, kunt u ten minste altijd de OWC Envoy Pro Elektron in een broekzak of tas gooien en er daarmee verzekerd van zijn dat uw bestanden snel overgezet kunnen worden. De Elektron is uitgerust met Gigabit USB-C overdrachten in een stevige, super draagbare behuizing. 


OWC miniStack STX



Al deze OWC producten gaan geweldig samen met de Mac Studio, al is er maar een die perfect matchet met de computer’s voetafdruk; de miniStack STX. Dit is niet alleen een Thunderbolt 4 hub die nóg meer Thunderbolt poorten toevoegt aan de Mac Studio, het is ook een harde schijf bay voor het uitbreiden van uw opslag.