Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Dec 2020

De OWC Envoy Express - krachtpatser op zakformaat


Thunderbolt 3 M.2 NVMe SSD behuizing

De OWC Envoy Express is de eerste busgevoede Thunderbolt 3 behuizing. Elke 2280 M.2 NVMe SSD is in deze behuizing te gebruiken. Met de OWC Envoy Express kunt snelheden tot wel 1553MB/s halen, wordt geleverd met geïntegreerde 10.2-inch (26cm) Thunderbolt 3 kabel. De Envoy Express is klein, korter dan een ballpoint pen en weegt samen met een SSD slechts 330gr, gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, inclusief schuif-bevestigingsplaatje waarmee u de behuizing aan uw Mac kunt bevestigen om ruimte te besparen, inc. 2 jaar beperkte OWC garantie.

Klein van stuk, groots in prestaties; de OWC Envoy Express maakt het voor het eest in de geschiedenis van Thunderbolt technologie mogelijk om uw eigen schijf te plaatsen in een busgevoede, gecertificeerde Thunderbolt behuizing. Eindelijk.. een DIY kit die u de vrijheid geeft om niet langer te moeten kiezen voor een voorgeconfigureerde behuizing, maar u een eigen opslagapparaat op zakformaat laat maken om te voorzien in uw specifieke behoeften. En wanneer die behoeften veranderen, laat u de OWC Envoy Express meeveranderen. Even baanbrekend is het inbegrepen schuif-bevestigingsplaatje voor de behuizing. Deze oppervlak-veilige, afneembare schijfhouder laat u de OWC Envoy Express achterop het scherm van uw
laptop schuiven voor mobiel uit-de-weg gebruiksgemak. Meer opties, meer gebruiksgemak,
meer functionaliteit...alleen van OWC.


Bouw uw eigen OWC Envoy Express met een gloednieuwe schijf als snelle opstartschijf. Verander een bestaande schijf van taak en upgrade naar meer opslag- en backup capaciteit. Of gebruik de Envoy Express om weer toegang te krijgen tot bestanden op een schijf, afkomstig uit een defecte machine. Wat uw reden voor het bouwen van een busgevoede Thunderbolt behuizing ook is, de OWC Express geeft u de kracht om dat mogelijk te maken.


Of u nu backups wilt maken van uw groeiende foto- en muziekbibliotheken, bestanden delen, uw favoriete game spelen of film kijken of zelfs 8K video opslaan en bewerken, de OWC Envoy Express kan het allemaal. En hij is gebouwd om supersnelle blijvende data overdrachtssnelheden tot wel 1553MB/s te ondersteunen...vaak sneller dan de interne prestaties van uw computer!

Ontworpen om elke 2280 M.2 NVMe SSD te ondersteunen, de Envoy Express geeft u de vrijheid van flexibiliteit om elke huidige schijf te gebruiken, waaronder de OWC Aura P12 M.2 SSD tot wel 4TB opslagcapaciteit - evenals klaar staan om de 8TB, 16TB van morgen of toekomstige limietloze opslagcapaciteiten te ondersteunen.   

Bestel hem hier!