Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Feb 2021

Sonnet Thunderbolt 4 Dock - Echo 11

Sonnet Thunderbolt 4 docking station met vier Thunderbolt 4 poorten en ondersteuning voor 8K beeldschermen.

Compatibel met alle Thunderbolt 3 Mac's, M1 Macs en Thunderbolt 4 computers. 

Thunderbolt 4: Built for today. Designed for tomorrow.

Alle aansluitingen die u verwacht van een Thunderbolt Dock plus de Thunderbolt Hub die u altijd al wilde hebben. Met het geweldige Thunderbolt 4 Dock van Sonnet, de Echo 11, kunt u uw laptop met een enkele kabel verbinden met de digitale wereld. Sonnet's Echo 11 Thunderbolt 4 Dock - het universele docking station voor vandaag en morgen. 


Sluit uw monitoren aan, Thunderbolt apparaten, USB randapparaten en een Ethernet kabel. Verbind ze vervolgens met een enkele Thunderbolt kabel met uw computer. Het Echo 11 Thunderbolt 4 Dock laadt zelfs uw laptop op met 90W aan vermogen. Wanneer het tijd is om te gaan, ontkoppelt u gewoon de Thunderbolt kabel, pak uw laptop en ga!

Het Echo 11 Dock bevat vier Thunderbolt 4 poorten; een voor het verbinden met en opladen van uw computer, en drie extra poorten om Thunderbolt randapparatuur direct aan te sluiten (en daisy chains te maken tot 5 apparaten). De Thunderbolt poorten ondersteunen ook USB4 en USB 3 randapparatuur. Voor aangesloten randapparatuur die busvoeding gebruikt, is er per poort 15W voeding beschikbaar, zodat er ondersteuning is voor zelfs de meest veeleisend bus-gevoede Thunderbolt en USB apparaten. 

Perfect voor Mac en Windows computers, waaronder Apple M1 Macs met beperkte Thunderbolt poorten. Verbind het dock en creëer drie individuele Thunderbolt chains. Voeg toe en ontkoppel apparaten van een chain zonder de anderen aan te tasten. 

Het Echo 11 Thunderbolt 4 Dock is voorzien van drie USB 3.2 Gen 2 (10Gbps) Type-A poorten op de achterzijde voor ondersteuning van supersnelle USB NVMe SSD's op volledige snelheid en biedt 7.5W busvoeding. Ook het voeden van uw iPhone, iPad of andere apparaten gaat eenvoudig met de inbegrepen USB 2.0 oplaad poort. Voor professionele of hobbymatige fotografen is er een SD kaartlezer die geschikt is voor SD, SDHC en SDXC geheugenkaarten en ondersteunt 320MB/s leessnelheden met UHS-II SDXC kaarten om snel foto's en video's over te kunnen zetten. 

Afhankelijk van uw computer's video vermogen, de Echo 11 ondersteunt via zijn Thunderbolt poorten altijd een (altijd 4k, tot wel 5K, 6K of 8K) beeldscherm of twee beeldschermen (tot 5K). U kunt Thunderbolt 3 of USB-C beeldschermen direct verbinden, of u kunt andere beeldschermtypes (HDMI, DisplayPort, etc) door het gebruik van een geschikte Thunderbolt 3 adapter. 

Het Thunderbolt 4 Dock van Sonnet, de Echo 11, is gecertificeerd voor M1 en Thunderbolt 3 Mac's met macOS 11 (Big Sur). De Echo 11 ondersteunt ook Thunderbolt 4 en late modellen met Thunderbolt 3 Windows computers. 

Bestel hem hier!