Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Aug 2019

OWC USB-C Dock Uitgelicht!

OWC USB-C Docking Station

Bent u ook zo gelukkig met uw MacBook, maar zou u toch nog wat meer aansluitingen willen hebben? OWC heeft met de introductie van het USB-C Docking Station passend gehoor aan die wens gegeven! Door het nieuwe geavanceerde USB-C Docking Station van OWC voegt u zeer eenvoudig de connectiviteit toe aan uw MacBook die u nodig hebt voor dagelijks gebruik.

Het Docking Station wordt geleverd in twee prachtige kleuren; Zilver en Spacegrijs. Het USB-C Dock is extreem handig voor MacBook gebruikers met meerdere apparaten. Met het OWC USB-C Dock kunt u namelijk al uw huidige en eventueel toekomstige apparaten aansluiten en opladen.

Het USB-C Dock is uitgerust met Gigabit Ethernet, mini DisplayPort, een gecombineerde audiopoort en een SD kaart lezer voor nog meer mogelijkheden. Zo hebt u met één compact apparaat alle aansluitingen compleet bij u die u mogelijk wenste op uw Mac!

De oplader hoeft u overigens niet mee nemen, omdat het Dock 80W vermogen levert en met 60W daarvan in staat is uw laptop op te laden. Zo hoeft u niet te kiezen wat u op wilt laden. Terwijl het Dock voor video alleen uitgerust is met een mini DisplayPort, zorgt de meegeleverde adapter voor extra connectiviteit doordat deze de de mini DisplayPort om kan zetten in HDMI. 

Is de werkdag voorbij en mag u naar huis? U hoeft niet alle apparaten 1 voor 1 af te koppelen voordat u de verbinding tussen de Mac en het Dock kunt verbreken. Daar heeft OWC namelijk de OWC Dock Ejector voor ontwikkeld. Deze Ejector zorgt ervoor dat u alle verbindingen kunt afkoppelen met 1 druk op de knop. De Dock Ejector houdt rekening met schrijfopdrachten en maakt deze opdracht af, voordat de verbindingen verbroken worden. Geen risico op dataverlies dus!


Specificaties

2 x USB 3.1 Standard A
2x  USB 3.1 Standard A High Power
2 x USB 3.1 Type C
1 x mini DisplayPort (4K mini DisplayPort werkt op 30Hz)
1 x Gigabit Ethernet
1 x SD kaart lezer
1 x 3.5mm audio input / output
1 x miniDisplay naar HDMI Adapter

Wilt u meer weten over het OWC USB-C Docking Station? Kijk dan hieronder naar het filmpje waarin alle mogelijkheden worden gedemonstreerd.