Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Sep 2021

Nieuw: Apple Magic Keyboard voor M1 Macs


Het nieuwe Magic Keyboard

Typ zó nauwkeurig en prettig als nooit tevoren met het nieuwe Magic Keyboard van Apple. Het Magic Keyboard heeft drie gloednieuwe modellen die nog beter en makkelijker in gebruik zijn. Dankzij de mooie nieuwe rond afgewerkte toetsen op de hoeken past het in elke kamer of werkplaats. Alle modellen zijn standaard draadloos en kunnen met een volle lading tot wel een maand of langer volhouden. De Magic Keyboards hebben multimediatoetsen voor snel en efficiënt gebruik.


Aansluitingen en uitbereidingen

De toetsenborden zijn voorzien van bluetooth en worden geleverd met een geweven USB-C naar Lighting kabel om uw toetsenbord op te laden en te pairen. Deze kabel is niet per se nodig om uw toetsenbord te pairen met uw Mac, dat gaat namelijk automatisch op elke Mac met een gebruikersaccount! 


Verschillende modellen

Voor de gebruikers die een Mac-model bezitten met de nieuwe M1 processor zijn er twee exclusieve modellen uitgebracht met Touch ID, een model mét en een model zónder numeriek toetsenblok. Het numeriek toetsenblok kan van pas komen als u veel met cijfers en/of spreadsheets werkt. Ook is het Magic Keyboard met numeriek gedeelte uitgerust met handige toetsen om door documenten heen te swipen en pijltoetsen die handig zijn voor het gamen. Touch ID identificeert uw vingerafdrukken waarmee u snel, veilig en makkelijk kunt inloggen of aankopen kunt doen.

Magic Keyboard met Touch ID met numeriek toetsenblok  

 

Magic Keyboard met Touch ID met numeriek toetsenblok                         



Magic Keyboard met Touch ID zonder numeriek toetsenblok

 

Heeft u geen M1 processor? Geen probleem! Apple heeft een ander model uitgebracht van hetzelfde nieuwe toetsenbord, maar dan zonder Touch ID. Dit toetsenbord is alleen beschikbaar zonder numeriek toetsenblok, maar gelukkig kunt u ook nog kiezen voor het bestaande Magic Keyboard met Numeriek toetsenblok. Overigens is dit toetsenbord ook geschikt voor iPad's met iPadOS 14.5 of hoger en iPhone's met iOS 14.5 of hoger.
 

Apple Magic Keyboard



Apple Magic Keyboard met Numeriek gedeelte