Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
19 Nov 2018

Mac mini 2018 RAM geheugen


Mac mini 2018 - Upgrade tot wel 64GB RAM geheugen!

Na lang wachten is daar eindelijk een nieuwe Mac mini om het stokje over te nemen van het model uit 2014. In dit nieuwe model is het RAM Geheugen is gelukkig weer uit te breiden tot wel 64GB. Maar er is meer veranderd, leest u daarvoor snel verder.


Het is voor de Mac mini 2018 mogelijk om zelf het RAM geheugen uit te breiden dan wel vervangen. Voor de voorgaande modellen was 16GB het maximum, maar de nieuwe Mac mini 2018 kunt u uitbreiden tot 16GB, 32GB of zelfs 64GB! Dat betekent dat de mini meer geschikt voor zwaardere toepassingen zoals Photoshop of Indesign. Ook programma’s als Logic Pro X en Adobe Premier Pro kunnen makkelijker werken.


Wanneer u uw nieuwe mini besteld, zullen de kosten voor het RAM geheugen - zoals gebruikelijk - tegenvallen. Daar heeft OWC dan weer een passend antwoord op in de vorm van RAM kits voor de nieuwe mini! OWC biedt dezelfde 16GB, 32GB en 64GB kits aan. Geen hoofdprijzen, maar wel topprestaties, welkom bij OWC.

Kijk op onderstaande links voor het geheugen dat geschikt is voor de Mac mini 2018.

64GB (2x32GB) DDR4 2666MHz RAM Geheugen
32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz RAM Geheugen
16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz RAM Geheugen


TEST


                                                                                                   Geen uitbreidbare opslag, wel uitbreidbaar werkgeheugen

Redesign

De vertrouwde zilveren Mac mini is er helaas niet meer en is vervangen voor een stoere spacegrijze Mac mini. Over smaak valt niet te twisten zegt men, maar dit is wel echt een heel gaaf design dat volgens mij iedereen wel kan bekoren.


Processor

Na vier jaar geen update te hebben gehad, heeft de Mac mini nu een flinke processor upgrade gekregen. Het basis model heeft al een Quad Core i3 processor welke is uit te breiden naar een beestachtige 6-Core i7 processor van de 8ste generatie.


Opslag

Waar het voor de Mac mini model 2014 nog mogelijk was om de harde schijf te vervangen of een PCIe SSD te plaatsen en/of vervangen, is dat voor de nieuwe Mac mini niet meer mogelijk. Apple heeft namelijk gekozen voor gesoldeerde opslag. Dat maakt de mini wel erg snel, maar ook weer beperkt. Let er daarom bij het bestellen op, dat u direct de juiste grootte selecteert. Dit is achteraf niet meer aan te passen.


Apple heeft met de Mac mini 2018 de Mac mini weer op de kaart gezet. Met sneller PCIe opslag een Quad Core processor en RAM Geheugen dat uit te breiden is tot wel 64GB is dit weer een kleine krachtpatser. 


Kijk hier voor de Mac mini RAM Geheugen upgrades.