Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Oct 2021

iMac 24-inch USB-C Hubs


NIEUW: Hyper USB-C Hubs speciaal voor de iMac 24-inch


iMac 24-inch USB-C hub voorkant iMac 24-inch USB-C hub achterkant


Hyper heeft speciaal voor de nieuwe Apple Mac 24-inch een tweetal nieuwe USB-C Hub’s ontwikkeld. Dit zijn de nieuwe HyperDrive 5-in-1 en de HyperDrive 6-in-1 USB-C Hub’s voor iMac 24-inch 2021. De HyperDrive USB-C Hub is de eenvoudigste manier om extra poorten aan uw iMac toe te voegen. De extra poorten bevinden zich aan de voorkant van de iMac, zodat
u zich niet meer om uw Mac hoeft heen te vouwen om erbij te kunnen.  


iMac 24-inch USB-C hub voor 2 iMac 24-inch USB-C hub achter 2

Breid de aansluitmogelijkheden van uw iMac 24-inch uit met deze nieuwe HyperDrive 5-in-1 en 6-in-1 USB-C Hub. Plug de USB-C kabel van de HyperDrive 5-in-1 USB-C Hub in op uw iMac en krijg er USB-C en USB-A poorten voor terug. Heeft u meer verschillende poorten nodig? Kies dan voor de HyperDrive 6-in-1 USB-C Hub en zet een enkele USB-C poort om in HDMI, USB-C, USB-A, SD & microSD.
 

iMac 24-inch USB-C hub kleuren iMac 24-inch USB-C hub kleuren 2
De HyperDrive 6-in-1 USB-C Hub wordt geleverd met opzetstukjes in dezelfde kleuren waarin de iMac 24-inch te bestellen is. Zo hebt u altijd een Hub die perfect matcht met de kleur van uw iMac. Elke Hub kan dus aangepast worden aan de kleur van uw nieuwe iMac 24-inch! Zo hebt u dus met 1 Hub elke kleur in huis. Ook handig als u weleens van Mac wisselt, bijvoorbeeld op kantoor.  

iMac 24-inch USB-C hub + Apple display

Voor ieder die zo zuinig is dat ieder krasje op de Mac er ook direct een op de ziel is, wees niet bevreesd! Zowel de Hyper 5-in-1 als de 6-in-1 USB-C Hub zijn aan de
bovenzijde van de Hub, die tegen de onderkant van het scherm van de iMac geplaatst wordt, voorzien van zacht materiaal dat ervoor zorgt dat de Mac geen krassen op zal lopen. Zo kunt u de Hub met een gerust hart inzetten, wetende dat uw geliefde Mac veilig is.  
 
Geïnteresseerd geraakt? Natuurlijk bent u dat, bestel ze meteen hier!