Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Jul 2019

Hyper USB-C Hubs: al uw USB-C adapters in 1 hub op zakformaat


Nieuwe MacBook, maar tekort aan aansluitingen? Geen zin om een USB-C Dock mee te slepen? Hyper heeft hier meerdere passende antwoorden op. Met haar grote en groeiende assortiment is er altijd wel een hub te vinden die aansluit op uw wensen, in dezelfde kleur als uw nieuwe Mac en dat ook nog eens op zakformaat.

Wanneer ’slechts’ de basische aansluitingen noodzakelijk zijn, denk hierbij aan HDMI en USB-A, kunt u volstaan met een eenvoudige adapter. Zijn ook aansluitingen zoals Ethernet, miniDisplayPort, SD of zelfs USB-C nodig, kunt u kiezen voor een meer uitgebreide adapter. Daartussen heeft Hyper verscheidene variaties van haar producten, zodat u genoeg te kiezen hebt zonder veel meer te moeten kopen dan u nodig hebt. 

Geïnteresseerd geraakt? Lees hieronder dan snel verder, want wij zetten onze modellen voor u op een rij. 

De volgende Hubs zijn voorzien van geïntegreerde connectors, die direct aan de Hub vast zitten. Ook zijn er adapters te koop met een geïntegreerde Flex kabel, die lichten wij daarna verder toe. 

 
HyperDrive SOLO Spacegrijs Zilver
Dit is de minst uitgebreide Hub, ten opzichte van de DUO en SOLO die hieronder verder worden toegelicht. Echter, heeft deze Hub al wel 4K HDMI, USB-C, 2x USB 3.1, Audio, SD- en microSD lezer. Daarmee valt het reuze mee en is hij voorzien van de meest gangbare aansluitingen.  

 


HyperDrive DUO SpacegrijsZilver
Deze hub is een stap omhoog ten opzichte van de SOLO, omdat deze twee Thunderbolt poorten gebruikt, kunt u met deze Hub snelheden tot wel 50Gb/s halen. Daarnaast zit er nog een extra USB-C aansluiting op voor bijvoorbeeld oplaadondersteuning.


HyperDrive Pro SpacegrijsZilver
Mocht ook dit niet genoeg zijn, heeft de PRO versie zelfs nog een miniDisplayPort. Zo kunt u met het grootste gemak twee schermen aansluiten op uw Mac via de HyperDrive PRO.

 


HyperDrive NET 6-in-2 SpacegrijsZilver
Voor ieder die het ontwerp van de SOLO, DUO of PRO het mooiste vindt, maar een Gigabit Ethernet poort mist, is er ook de HyperDrive NET 6-in-2 Hub. Deze is ook voorzien van de meest gangbare aansluitingen, waaronder HDMI en USB-A.

Hebt u liever een Hub die met een kabel verbonden is, lees dan hieronder verder!

HyperDrive 3-in-1 SpacegrijsZilver
Dit is het instapmodel onder de Hubs met een geïntegreerde Flex kabel. Zet 1 USB-C poort van de Mac om in 4K HDMI, USB-C met oplaadondersteuning en een legacy USB 3.1. Genoeg voor de meeste apparaten.HyperDrive 6-in-1 SpacegrijsZilver
Zijn 3 poorten te weinig of zit er niet tussen wat u nodig hebt? Dan kunt u kiezen voor de HyperDrive 6-in-1 Hub. Voorzien van Dual 4K HDMI, Gigabit Ethernet, USB-C met oplaadondersteuning en 3x USB 3.1.HyperDrive 8-in-1 SpacegrijsZilver
Is de 6-in-1 een goede keuze, maar mist u nog miniDisplayPort en SD aansluitingen? Kiest u dan voor de HyperDrive 8-in-1 Hub. Dit is de meest uitgebreide Hub van Hyper met een ingebouwde Flex kabel.HyperDrive Wireless Charger
Speciaal voor draadloos oplaadbare smartphones die ook nog eens dubbelt als een USB-C Hub! Laadt uw smartphone eenvoudig op met het draaibare laadpunt, terwijl u de Hub functie inzet om een 4K HDMI scherm aan te sluiten op uw Mac. 


HyperDrive Pro Video Adapter
Wilt u juist zo weinig mogelijk aansluitingen, omdat u enkel beeldschermstekkers nodig hebt? Kiest u dan voor de HyperDrive Pro Video Adapter. Hiermee haalt u de hoogst mogelijk 4K resolutie op HDMI of miniDisplayPort. 

 

Alle hyper USB-C hubs treft op de categorie pagina Hyper USB-C hubs