Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel OWC 240GB Mercury Electra 6G SSD

OWC 240GB Mercury Electra 6G SSD

niet op voorraad
€69,00
Veilig betalen met
  • Sinds 2006 uw Mac specialist
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

OWC 240GB Mercury Electra 6G SSD

De OWC 240GB is uit het assortiment en vervangen voor de OWC 250GB Mercury Electra 6G SSD

2.5 inch 7mm Solid State Drive

Wanneer alleen de meest betrouwbare SSD in zijn prijsklasse voor de Mac goed genoeg is, kiest u voor de OWC 240GB Mercury Electra 6G SSD.

Waarom u moet kiezen voor de OWC 240GB Mercury Electra 6G SSD?

- Durawrite, verlengd de levensduur van de SSD
- Intelligent Block Management & wear leveling; plaatst de data gelijkmatig over de gehele SSD
- Intelligent Read Disturb Management; verspreidt de actieve read/write over de gehele SSD waardoor corrupte data door continu gebruik tot het minimum wordt beperkt.
- RAISE (redundant Array of independent Silicon Elements); beschermt data op de SSD vergelijkbaar met het hebben van een RAID systeem. 

Leessnelheid: 556MB/s
Schrijfsnelheid: 523MB/s

De OWC 240GB Mercury Electra 6G SSD is tot wel 7x sneller dan een standaard harde schijf. Heeft u nog een harde schijf in uw Mac? Wacht dan niet langer en ervaar het verschil in snelheid met een SSD.

Na het plaatsen van de SSD dient u de SSD te wissen met het schijfhulpprogramma. Dit kunt u doen door een internet recovery bij nieuwere Mac's of op te starten met een Mac OS X USB installatie stick. Na het wissen kunt u een schone installatie Mac OS X uitvoeren op de OWC SSD.

De Mac OS X installatie stick bieden wij ook aan, zodat u direct aan de slag kunt.

Ziet u het niet helemaal zitten om zelf met een schroevendraaier aan de slag te gaan? Vraag dan naar de mogelijkheden dat wij deze voor u plaatsen.

MacOS installeren
Verlies geen kostbare tijd met installeren en configureren van uw nieuwe schijf! Kies hier uit de macOS versies Yosemite, Sierra of High Sierra en wij zetten het besturingssysteem er voor u op. Na ontvangst hoeft u hem alleen nog maar te plaatsen. Zo wordt uw nieuwe schijf echt Plug & Play! 

Let op: Kiest u High Sierra? Dat kan alleen als er al High Sierra op uw systeem geïnstalleerd is!