Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel NewerTech Guardian MAXimus

NewerTech Guardian MAXimus

niet op voorraad
€135,00
Veilig betalen met
  • Sinds 2006 uw Mac specialist
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

NewerTech Guardian MAXimus

De NewerTech Guardian MAXimus verbergt in z’n strakke en degelijke uiterlijk een enorme opslagcapaciteit, om snel, betrouwbaar en moeiteloos data op te slaan. Dankzij de vooraf ingestelde hardware RAID oplossingen maakt u eenvoudig gebruik van twee snelle SATA 1.5/3.0 Gb/s schijven, met maximaal 4TB aan ruimte per stuk. FireWire 800/400, USB 3.0 en eSATA bieden u overdrachtssnelheden tot wel 300 MB/s, terwijl de flexibiliteit en scherpe prijs u een voordelige harde schijf bieden met de kwaliteit van een kluis.

Real Time redundantie

U weet met de NewerTech Guardian MAXimus zeker dat uw data altijd veilig is, wat er ook gebeurt. Krijgt u te maken met een crash van een harde schijf? Dan zorgt de NewerTech Guardian MAXimus automatisch en zonder problemen voor een overstap op de schijf die nog wel werkt, waardoor uw data behouden blijft. Dankzij de LED’s op het front panel ziet u de activiteit van de aanwezige schijven en kunt u bovendien direct actie ondernemen.

Verlies geen data meer met de NewerTech Guardian MAXimus

De NewerTech Guardian MAXimus zorgt ervoor dat u nooit meer financiële resultaten, medische gegevens of bedrijfsgevoelige informatie verloren hoeft te laten gaan. Zorg er met de NewerTech Guardian MAXimus voor dat u uw meest waardevolle informatie real-time op kunt slaan, zodat u altijd een back-up achter de hand heeft.