Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Matias Draadloos Aluminium Toetsenbord voor Mac (Spacegrijs)

Matias Draadloos Aluminium Toetsenbord voor Mac (Spacegrijs)

op voorraad
1 werkdag
€99,00
Veilig betalen met
  • Sinds 2006 uw Mac specialist
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

Matias Draadloos Aluminium Toetsenbord voor Mac (Spacegrijs)

QWERTY Toetsenbord-indeling ( US )

De draadloze Apple toetsenborden zijn weer een schot in de roos als we het over design hebben. Alleen het ontbreken van het numerieke gedeelte is echt een gemis. De meeste van ons kiezen dan toch maar voor een bedraad toetsenbord met numeriek gedeelte. Dat behoort nu tot het verleden met het Matias draadloze toetsenbord met numeriek gedeelte!

Matias heeft bij het ontwerp de scructuur aangehouden van het bedrade aluminium toetsenbord van Apple. Het toetsenbord komt compleet met Mac functietoetsen, zodat schermverlichting, volume, iTunes en nog meer zoals vanouds bediend kunnen worden.

Het toetsenbord kan met vier apparaten gekoppeld worden, waartussen gewisseld kan worden door een enkele druk op de knop en past zich aan aan het apparaat waarmee het verbonden is. Ook is de accuduur drastisch verbeterd, waardoor de accu met een keer opladen een jaar lang mee kan! Het toetsenbord kunt u daarom altijd aan laten staan, zodat het altijd verbonden is.

Verder heeft het Mac vriendelijke functie toetsen, om de helderheid van uw beeldscherm aan te passen, het volume te regelen, iTunes te openen en meer.

Matias functie toetsen
Zelfs de Fn toets is aanwezig. 

Het Matias toetsenbord met numeriek gedeelte is geschikt voor Apple computers met Mac OS X 10.6.8 of nieuwer.

Artikel code: FK418BTB