Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
31 Mar 2023

Apple verhoogt prijs vervangende MacBook batterijen


Hier is een goedkoper alternatief. Volgens een recent bericht van MacRumors heeft Apple bevestigd dat de prijzen voor batterijvervangingen voor MacBooks, iPhones en iPads buiten de garantieperiode zijn verhoogd.

Met de prijsstijgingen is het vervangen van de batterij van een MacBook die buiten de garantieperiode van 1 jaar en zonder AppleCare+ valt, met €30-€50 verhoogd, afhankelijk van het model. De kosten voor het vervangen van een MacBook Pro- en Air-batterij zijn dus behoorlijk gestegen, waardoor het zinvol is om naar alternatieven te kijken. Degenen die gedekt zijn door AppleCare+ blijven gratis batterijvervangingen ontvangen.

Gelukkig zijn de MacBook-batterijvervangingskits hier bij OWC nog steeds laag geprijsd. We bieden batterijvervangingskits aan voor MacBook-modellen vanaf 2006, MacBook Air-modellen die teruggaan tot 2008 en MacBook Pro-modellen vanaf 2008 en zijn hier te vinden

OWC-batterijvervangingskits zijn speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor Macs en zijn volledig compatibel met de slaap- en energiereductiemodi van Apple. Bovendien kunnen deze batterijen een capaciteitsverhoging tot 23% bieden ten opzichte van de batterij die bij jouw Mac werd geleverd.

En de OWC-batterijvervangingskits kosten slechts ongeveer €89 tot €109, afhankelijk van jouw MacBook-model. Zo maak je tegen een redelijk tarief van de MacBook weer een echter laptop die niet constant opgeladen hoeft te worden. 

Moet ik de batterij van mijn MacBook vervangen?


De gemakkelijkste manier om de gezondheid van de batterij van jouw Mac te bepalen, is door het aantal laadcycli te controleren dat de batterij heeft voltooid sinds de aankoop ervan. Voor de meeste MacBooks die na 2010 zijn uitgebracht, is de drempel voor vervanging 1.000 laadcycli. Voor oudere modellen die vóór 2010 zijn uitgebracht, kan het aantal cycli zo laag zijn als 300.

Hoe controleer ik de gezondheid van de batterij van mijn MacBook? Om de batterijcyclus te controleren, selecteer je "Over deze Mac" in het Apple-menu, klikt u op "Systeemrapport" en klik je onder "Hardware" op "Voeding". Onder "Gezondheidsinformatie" zie je hoeveel cycli de batterij tot nu toe heeft doorgemaakt. Als het aantal cycli de limiet van uw Mac-model nadert of als de "toestand" iets anders is dan "normaal", moet je overwegen de batterij te vervangen.

Zelf je batterij vervangen? Dat kan! Bestel de batterij voor je Mac bij ons en krijg er gratis Battery Removal Tools bij. Zo is het vervangen van de accu goed zelf te doen. Geen zin of tijd om het zelf te doen? Geen zorgen; voor slechts €19-€99, afhankelijk van het type MacBook, vervangen wij de batterij! 

Maak je laptop weer mobiel met de batterijen van NewerTech, gewoon bij Onlinemacwinkel.nl