Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Dec 2020

LandingZone - Docks voor MacBooks met Thunderbolt 2 of 3

LandingZone Docking Stations transformeren de oudere MacBook Pro modellen met Retina scherm maar ook de nieuwste MacBook's, MacBook Pro's en MacBook Air's in een krachtig en handig desktop systeem. Sluit al uw randapparatuur in een keer aan en en houd uw bureau opgeruimd. Deze multifunctionele Docking Stations van LandingZone maken het aansluiten van apparaten zeer eenvoudig en voegen veel connectiviteit toe, denk aan dual monitor ondersteuning met HDMI en mini DisplayPort, een USB 3.0 Hub, USB 2.0 Hub en nog veel meer. 

Gebruikers van oudere MacBook Pro Retina modellen weten het; de Mac gaat lang mee en je raakt eraan gehecht. Door de opkomst van USB-C zijn er echter steeds minder Docks op de markt die geschikt zijn voor Mac gebruikers die nog gehecht zijn aan hun met Thunderbolt 2 uitgeruste MacBook Pro Retina. LandingZone heeft als een van de weinigen een mooie selectie Docking Stations die uitgerust zijn met Thunderbolt 2, zodat het maximale uit de MacBook Pro Retina gehaald kan worden. LandingZone Docking Stations voor MacBook Pro's met Retina scherm zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben een elegante uitstraling, de Docks van de nieuwe generatie van gezandstraald aluminium. De Docking Stations zijn niet alleen zeer geschikt voor het werken op een vaste werkplek door het ingebouwde veiligheidsslot voorziening, maar ook op reis zijn ze een onmisbare partner. Vanwege het vernuftige sluitsysteem waarmee het Dock wordt vastgeklikt aan de Mac, zit hij stevig vast. Een kleine plastic vergrendelingsklem zorgt er namelijk voor dat het LandingZone Dock niet openspringt wanneer hij aan de Mac in een tas of in de hand meegenomen wordt. 

Voor de Mac bezitters van met USB-C uitgeruste MacBook Pro's of MacBook Air zijn er ook Docking Stations beschikbaar van LandingZone. Gemaakt van stevig, gezandstraald aluminium zodat hij perfect bij uw Mac past. 

MacBook Pro 16-inch (2016-Huidig)

MacBook Pro 16-inch met Touch Bar en vier USB Type-C poorten (LZ020E)
Het LandingZone Dock is het meest krachtige beschikbare Dock voor de MacBook Pro 16–inch 2019. Uitgerust met 16 poorten; twee DisplayPorts, HDMI, USB Type-C oplaadondersteuning, 3x USB 3.1 Type-C, 3x USB 3.1 Type-A, HDMI, Audio Jack, Ethernet. Dit LandingZone Dock wordt geleverd met een 140W voedingsadapter, waarvan 94W oplaadondersteuning voor de Mac. Met dit Dock is het mogelijk om tot wel 4 schermen met de Mac te verbinden. Verder biedt het Kensington Security Slot de mogelijkheid om een Kensington slot direct aan het Dock te bevestigen. 


MacBook Pro 15-inch (2016-Huidig)

MacBook Pro 15-inch met Touch Bar en vier USB Type-C poorten (LZ015E)
Het LandingZone Dock is het meest krachtige beschikbare Dock voor de MacBook Pro 15–inch met Touch Bar en vier USB-C poorten uit 2016-Heden. Uitgerust met 16 poorten; twee HDMI poorten, een miniDisplayPort, 3x USB 3.1 Type-C, 3x USB 3.1 Type-A, 1x USB-C (Data & 1.5A High Speed Charging), SD kaartlezer, microSD kaartlezer, two-way audiojack 3.5mm, Gigabit Ethernet, 3-kleurige status indicatie LED's en 96W voeding

MacBook Pro 15-inch met Touch Bar en vier USB Type-C poorten 140W (LZ0183E)
Het LandingZone Dock is het meest krachtige beschikbare Dock voor de MacBook Pro 15–inch 2016-Heden. Uitgerust met 18 poorten; 3x HDMI, 2x mini DisplayPort, 3x USB 3.1 Type-C, 3x USB 3.1 Type-A, HDMI, Audio Jack, Ethernet en Kensington Security Slot. Dit LandingZone Dock wordt geleverd met een 140W voedingsadapter, waarvan 94W oplaadondersteuning voor de Mac. Met dit Dock is het mogelijk om tot wel 4 schermen met de Mac te verbinden. Verder biedt het Kensington Security Slot de mogelijkheid om een Kensington slot direct aan het Dock te bevestigen. 


MacBook Pro 13-inch (2016-Huidig)

MacBook Pro 13-inch zonder Touch Bar (LZ016E)
Dit LandingZone Dock is geschikt voor de MacBook Pro 13–inch modellen zonder Touch Bar uit 2016-Heden. Het Dock wordt geleverd met een 96W voedingsadapter en is voorzien van 14 poorten: 2x HDMI, 3x USB 3.1 Type-C, 2x USB 3.1 Type-A, Audio Jack,SD, microSD, Ethernet, two-way audio en het Kensington Security Slot biedt de mogelijkheid om dit slot direct aan het Dock te bevestigen.

MacBook Pro 13-inch met Touch Bar en twee USB Type-C poorten (LZ022E)
Dit LandingZone Dock is geschikt voor de MacBook Pro 13–inch modellen met Touch Bar en twee USB-C poorten uit 2016-Heden. Dit Dock wordt geleverd met een 96W voedingsadapter en is voorzien van 15 poorten: 3x USB 3.1 Type-C, 2x USB 3.1 Type-A, 1x USB 3.1 Type-A, HDMI, mini DisplayPort, Ethernet, SD, microSD en Kensington Security Slot 

MacBook Pro 13-inch met Touch Bar en vier USB Type-C poorten (LZ021E)
Dit LandingZone Dock is geschikt voor de MacBook Pro 13–inch modellen met Touch Bar en twee USB-C poorten uit 2016-Heden. Dit Dock wordt geleverd met een 96W voedingsadapter en is voorzien van 16 poorten: HDMI, mini DisplayPort, 3x USB 3.1 Type-C, 1x USB-C met oplaadondersteuning, 3x USB 3.1 Type-A, two-way Audio Jack, Ethernet en Kensington Security Slot

 

MacBook Pro Retina 15-inch (2012-2015) (LZ008E) 
Dit LandingZone Dock is geschikt voor de MacBook Pro Retina 15–inch modellen uit 2012-2015. Dit Dock wordt geleverd met een 96W voedingsadapter en is voorzien van 16 poorten: HDMI, mini DisplayPort, 3x USB 3.0,  2x USB 3.0, Audio Jack, Ethernet en Kensington Security Slot. 

  

* Ingebouwd veiligheidsslot compatibel met meeste Kensington® Laptop Locks (ClickSafe® Locks mogelijk niet compatibel)