MacBook Air SSD en MacBook Pro SSD voor meer opslagcapaciteit

  • Geplaatst op
  • Door Orlando

Met deze Macbook Air SSD en Macbook Pro SSD kaarten van OWC krijgt u er direct een heleboel nieuwe opslagcapaciteit bij.

OWC SSD + Envoy kit Macbook Pro Retina late 2013 tot mid 2014

Met deze Macbook Air SSD en Macbook Pro SSD kaarten van OWC krijgt u er direct een heleboel nieuwe opslagcapaciteit bij. Erg handig als u bijvoorbeeld vaak op vakantie gaat en u daar heel veel vakantiefoto's maakt van bijvoorbeeld de zee, kamelen, landschappen, monumenten en uw kinderen in het zwembad en u deze foto's ook allemaal op uw Macbook wilt bewaren. 

Of heeft u zoveel muziek op uw Apple laptop staan dat u, door ruimtegebrek, noodgedwongen andere bestanden of programma's van uw harde schrijf moet verwijderen om al uw muziek een plekje te geven? Dit is niet fijn. Maar niet getreurd, want wij hebben dus de oplossing. 
  

Met deze SSD kaart + Envoy kit voor uw Macbook Pro Retina (Macbook Pro 13' en 15' inch, versies eind 2013 tot half 2014) krijgt uw Macbook Pro er weer een hoop nieuwe opslagcapaciteit bij, zodat u voortaan al uw documenten, programma's en dergelijken kunt blijven bewaren.  


Op dit moment is dit product nog niet leverbaar bij onze leverancier OWC. De verwachting is dat de Macbook Air SSD en MacBook Pro SSD kaarten voor de 13' en 15' Macbooks van eind 2013 tot medio 2014 dit jaar al wel beschikbaar zijn. Wil u een mailtje krijgen als het product te bestellen is, mail ons dan op info@onlinemacwinkel.nl en wij nemen dan contact met u als de SSD kaart te bestellen is.    

In het Envoy kit dat u erbij krijgt, zit alles wat u nodig heeft om de SSD kaart zelf in uw Macbook Pro Retina te installeren. Wilt u toch liever hulp bij het plaatsen van de SSD kaart, mail ons dan op info@onlinemacwinkel.nl en vraag naar de mogelijkheden.  

 MacBook Air SSD + MacBook Pro SSD